ABD üssüne roket düştü! Suriye'de şiddetli çatışmalar

ABD üssüne roket düştü! Suriye'de şiddetli çatışmalar

Suriye'de İran destekli gruplarla ABD güçleri karşılıklı saldırılar düzenledi. Akşam saatlerinde meydana gelen çatışmada ABD güçlerinin konuşlandığı Koniko Gaz Tesisi'ne roket düştü.

Dünya

18.10.2024, 01:47

Ortadoğu'daki gerilimin, şiddetin ve savaşların başlıca sebebi ABD, hem terör örgütlerine hem de terörist İsrail'e verdiği destekle bölgeyi adeta bir ateş çemberi haline getirdi. İşgalci askerlerin varlığından memnun olmayan gruplar ise sık sık ABD'nin işgalci askerlerinin bulunduğu bölgelere saldırılar düzenliyor. Bu saldırılardan biri de yerel saatle 20.00 civarında gerçekletiği. 

Kim demiş Avrupa insanı medeni? Seküler hayatın çağdaş köpekleri...  Köpek tasmasıyla gezen gençler hangi ülkede? Kim demiş Avrupa insanı medeni? Seküler hayatın çağdaş köpekleri... Köpek... Haberi Görüntüle

ROKET ABD ÜSSÜNÜN İÇİNE DÜŞTÜ

Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre ABD güçlerinin Suriye'de konuşlandığı Koniko Gaz Tesisi'ne düzenlenen roket saldırısı sonucu bölgeden peş peşe güçlü patlama sesleri duyuldu. Roketlerden birinin üssün içine düştüğü bildirilirken zayiat konusunda bir bilgi verilmedi. Saldırıya karşılık veren ABD güçleri, Havicet Sakır, Cefra ve Murat köylerine top atışı gerçekleştirdi.

Fırat Nehri'nin doğusunda kalan Deyrizor toprakları, ABD destekli terör örgütü PKK/YPG'nın işgalinde, il merkezi ve diğer kırsal bölgeler ise Esed rejimi ve İran destekli grupların kontrolünde bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading