ABD'de banka krizi! Bank of America mudilerinin hesaplarındaki tüm para kayboldu

ABD'de banka krizi! Bank of America mudilerinin hesaplarındaki tüm para kayboldu

ABD'de banka krizi yaşanıyor. Bank of America mudileri hesaplarının boşaldığını ve bakiyelerinin sıfır olarak göründüğü bildiriyor.

Dünya

03.10.2024, 00:25

Binlerce Bank of America müşterisi, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda ya hesaplarına erişemediklerini ya da bakiyelerinin sıfır olarak göründüğünden şikayet ediyor.

Pentagon'dan Ortadoğu açıklaması! Savaş uçakları ve binlerce asker gönderildi Pentagon'dan Ortadoğu açıklaması! Savaş uçakları ve binlerce asker gönderildi Haberi Görüntüle

BANKA UYARI MESAJI GÖNDERMEDİ

18 bini aşkın Bank of America müşterisi ya hesabına ulaşamıyor ya da bakiyesini sıfır olarak görüyor. Bu aksaklıkğın ülke genelinde olduğu yönünde haberler var. Sosyal medya hesapları üzerinden yoğun bir şekilde paylaşım yapan binlerce mudi, bankanın kendilerine herhangi bir uyarı mesajı göndermediğinden şikayetçi.

Azerbaycan-Ermenistan barışında yeni adım: Ermenistan Anayasa Mahkemesi onayladı Azerbaycan-Ermenistan barışında yeni adım: Ermenistan Anayasa Mahkemesi onayladı Haberi Görüntüle

EN AZ 18 BİN KİŞİ ETKİLENDİ

Çesitli kaynaklardan durum raporlarını ve şikayetleri toplayan Downdetector'a göre müşteriler bu sorunu sabahın erken saatlerinden beri bildiriyor. Los Angeles, San Francisco, Dallas, Chicago, New York ve Boston'dan gelen şikayetlerin 18 bini bulduğu belirtildi. Müşteriler ayrıca hesaplarına ATM'lerden de ulaşamadıklarını bildirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading