ABD'de kulisler hareketli! Biden'ın adaylıktan çekilmesi için görüşmeler hızlandı

ABD'de kulisler hareketli! Biden'ın adaylıktan çekilmesi için görüşmeler hızlandı

ABD'de Başkan Joe Biden'a yönelik "çekil" çağrılarına bir yenisinin daha eklenmesi bekleniyor. Ülke basınında Demokratların Virginia Senatörü Mark Warner'ın diğer senatörlerle görüşmeler yaptığı yazıldı.

Dünya

07.07.2024, 14:29

Washington Post gazetesi, ABD Başkanı Joe Biden'la ilgili çok önemli bir iddiayı gündeme taşıdı. Gazetede yer alan habere göre Demokratların Virginia Senatörü Mark Warner'ın diğer senatörlerle görüşmeler yapıyor. 

Terör devleti İsrail'den Gazze'de yeni katliam: Çok sayıda şehit ve yaralı var Terör devleti İsrail'den Gazze'de yeni katliam: Çok sayıda şehit ve... Haberi Görüntüle

BIDEN WARNER'I SUÇLAMIŞTI

Gazete, Warner'ın Biden'ın Donald Trump karşısında zayıf kaldığını ve onu yenecek güçte olmadığını söylediğini iddia ediyor. Konuyla ilgili görüşlerine başvurulan Warner'ın sözcüsü Rachel Cohen, "Ülkedeki pek çok kişi gibi, Senatör Warner da, seçim kampanyası için kritik günlere girildiğini düşünüyor ve bunu Beyaz Saray'a açıkça belirtti." dedi. Biden da daha önce Warner'ı suçlayarak yarıştan çekilmesi yönünde genel bir eğilim olmadığını, bunu sadece Warner'ın istediğini belirtmişti. 

Alaska'da Rusya-ABD kapışması: Rus uçağı ABD F-16'sını silme geçti Alaska'da Rusya-ABD kapışması: Rus uçağı ABD F-16'sını silme geçti Haberi Görüntüle

TRUMP KARŞISINDA BOZGUNA UĞRAMIŞTI

Başkan JOe Biden, eski Başkan Donald Trump'la 27 Haziran gecesi CNN'de canlı yayına çıkmıştı. Biden, bu canlı yayında düşük bir performans sergilemiş ve hakkındaki şüpheleri artırmıştı. Özellikle Demokrat Partililerden ve ve Biden destekçisi medya kuruluşlarından Biden'a çekil çağrıları gelmişti. Biden ise sağlık durumu konusunda eskisi gibi olmadığını kabul etmiş ancak başkanlık yarışından çekilmeyeceğini söylemişti. 

Bir başka Demokrat üye Lloyd Doggett de 2 Temmuz'da Joe Biden'a "başkanlık yarışından çekilmesi" çağrısı yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading