ABD’de seçim sonrası için kavga başladı: Trump kazanacak ama iktidarı vermeyeceğiz

ABD’de 200’den fazla ruh sağlığı uzmanı, 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinde Kamala Harris ile yarışacak olan Donald Trump’ta “şiddetli, tedavi edilemez bir kişilik bozukluğu” olan “malign narsisizm” belirtileri olduğunu belirtti.

Dünya

25.10.2024, 13:28

ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerine kısa bir süre kaldı.

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump ile Demokrat Kamala Harris kıyasıya rekabet içinde.

Bu rekabet anketlere de yansıyor. ABD başkanlık seçimlerinde kritik eyaletlerin tamamında Trump, yarışı az farkla önde götürüyor.

ABD-PKK kol kola! ABD'li kadın askerler terör örgütünün kadın kolu YPJ'li kadın teröristleri ziyaret etti ABD-PKK kol kola! ABD'li kadın askerler terör örgütünün kadın kolu... Haberi Görüntüle

ANKETLERDE SON DURUM

5 Kasım'daki seçimler için ülke genelinde yapılan anketlerde önde görülen Demokrat Kamala Harris ile Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump'ın arasındaki fark 16 Ekim'den bu yana 1,7 puandan 0,3'e düştü. Seçimlerin kaderini belirleyecek 7 kritik eyaletteki anketlerde Trump, yarışı Harris'in çok az farkla önünde sürdürüyor.

Katil İsrail ordusu şokta! Hizbullah, hava savunma sistemini nasıl deldi? Katil İsrail ordusu şokta! Hizbullah, hava savunma sistemini nasıl deldi? Haberi Görüntüle

RUH SAĞLIĞI UZMANLARI TRUMP'I İSTEMİYOR

Donald Trump anketlerde yarışı önde götürse de bazı kesimler eski başkanın yeniden göreve seçilmesini istemiyor.

ABD'de seçim sonrası için kavga şimdiden başlamış durumda. Çünkü ABD’de 200’den fazla ruh sağlığı uzmanı, eski Başkan Donald Trump’ta “şiddetli, tedavi edilemez bir kişilik bozukluğu” olan “malign narsisizm” belirtileri olduğunu belirtti.

ABD’de 200’den fazla ruh sağlığı uzmanı, eski Başkan Donald Trump’ın “şiddetli, tedavi edilemez bir kişilik bozukluğu” olarak tanımlanan "malign narsisizm" belirtilerine sahip olduğunu belirten açık bir mektup yayınladı.

İsrail ordusunda çatlak: Esir takasını için isyan ettiler tek tek kalemleri kırıldı İsrail ordusunda çatlak: Esir takasını için isyan ettiler tek tek... Haberi Görüntüle

''TRUMP BAŞKAN OLAMAZ''

200 Amerikalı psikiyatr New York Times’a 'Trump başkan olamaz' ilanı verdi. Sağlık uzmanlarının verdiği ilanda şu ifadelerin yer alması dikkat çekti;

"Donald Trump şiddetli kişilik bozukluğu ve kötü huylu narsisizm nedeniyle Cumhuriyet için bir tehlike. Zeka geriliği belirtileri gösteren Trump liderlik için çok elverişsiz."

Almanya'dan akılalmaz açıklama: Almanya'dan akılalmaz açıklama: "Gazze'de soykırım yaptığına dair hiçbir emare görmüyoruz" Haberi Görüntüle

''TOPLUMSAL NORMLARA VE YASALARA UYMADA BAŞARISIZ''

Söz konusu mektupta, "DSM V" veya Ruhsal Bozuklukların Tanısal ve İstatistiksel El Kitabı'nın beşinci baskısı kullanılarak, ruh sağlığı uzmanlarının ruhsal bozuklukları tanımlamasına ve tedavi etmesine yardımcı olan temel metin kullanılarak, "Trump'ın antisosyal kişilik bozukluğu için davranışsal kriterleri karşıladığını görmek kolaydır" denildi.

 

Mektubun devamında, "Trump'ın 'toplumsal normlara ve yasalara uymada başarısızlık', 'tekrarlanan yalan söyleme', 'başkalarının güvenliğini umursamama', 'sinirlilik', 'dürtüsellik', 'sorumsuzluk' ve 'pişmanlık duymama' gibi yaşam boyu süren bir örüntü gösterdiğini, klinik olmayan biri bile görebilir" ifadeleri yer aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading