Yandex Metrica

ABD'de şiddetli patlama! Teksas'taki doğalgaz boru hattı havaya uçtu

ABD'de şiddetli patlama! Teksas'taki doğalgaz boru hattı havaya uçtu

Teksas'ın La Porte kentindeki doğalgaz boru hattında şiddetli bir patlama meydana geldi. Alevlerin gökyüzünü kapladığı patlama sonrası Spencer Otoyolu hem doğu hem de batı istikametine kapandı.

Dünya

17.09.2024, 10:36

ABD'nin Teksas eyaletinde bulunan La Porte kentindeki doğalgaz boru hattında şiddetli bir patlama meydana geldi. Alevlerin gökyüzünü kapladığı patlama sonrası Spencer Otoyolu hem doğu hem de batı istikametine kapandı.

Son dakika... Afrin'in güneyinde PKK'dan sızma girişimi! SMO karşılık verdi, TSK topçu birlikleriyle vuruyor Son dakika... Afrin'in güneyinde PKK'dan sızma girişimi! SMO karşılık verdi,... Haberi Görüntüle

SÖNMESİ SAATLER ALACAK

Yetkililer patlamanın Deer Park kentiyle La Porte kentini ayıran Spencer Otoyolu'nda meydana geldiğini ve itfaiye ekiplerinin çıkan yangına müdahale ettiğini bildirdi. Olay yerine çok sayıda personel gönderildiği duyurulurken boru hattının sahibi Energy Transfer şirketi, sıvı doğalgazın yandığını ve yangının sönmesinin saatler alacağını söyledi.

9 ülkeyle kara sınırını paylaşıyordu! Almanya’dan tüm dünyayı şaşırtan karar! 9 ülkeyle kara sınırını paylaşıyordu! Almanya’dan tüm dünyayı şaşırtan karar! Haberi Görüntüle

TÜM EVLER BOŞALTILDI

Energy Transfer'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Bu sabah Teksas'ın La Porte kentinde, Spencer Otoyolu üzerindeki doğalgaz boru hattına yönelik bir vana istasyonunda yangınla sonuçlanan bir olay yaşadık. Şu anda herhangi bir yaralanma raporu yok. La Porte İtfaiye Teşkilatı olay yerinde. Olay yerinin yarım mil yakınındaki tüm ev ve işyerleri boşaltıldı. Yangının ne kadar süreceği konusunda bir zaman çizelgemiz yok ancak yerel yetkililerle yakın işbirliği içinde çalışıyoruz. Bilinmeyen bir binek otomobilin geçiş hakkımıza girdiğini ve bölgede kurulma aşamasında olan hava izleme ekipmanına çarptığını gösteren ilk raporların farkındayız. Ayrıntılar geldikçe yayınlamaya devam edeceğiz."

Rus ordusundan Ukrayna açıklaması! '7 bölgeyi ele geçirdik' Rus ordusundan Ukrayna açıklaması! '7 bölgeyi ele geçirdik' Haberi Görüntüle

4 KİŞİ YARALANDI

Havadan çekilen görüntülerde itfaiyecilerin yangının hemen arkasındaki evlere su sıktığı belirtilirken evlerin bir kısmının zarar gördüğü bildirildi. Bir Deer Park yetkilisi, biri itfaiyeci olmak üzere 4 kişinin yaralandığını duyurdu.

Ayrıca Harris bölgesindeki hatlara zarar veren yangın nedeniyle binlerce kişinin elektriksiz kaldığı belirtildi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading