ABD'li siyasetçiler küçük kızlara tecavüz ediyor! Gazeteci Rick Wiles anlattı: Mossad'ın elinde şantaj görüntüleri var!

Amerika merkezli TruNews platformunun kurucusu gazeteci Rick Wiles’ın açıklamaları kirli ABD-İsrail ilişkilerini bir kez daha gün yüzüne çıkardı. ABD’li Wiles, ABD'li politikacıların küçük kız çocuklarına tecavüz ettiği ve MOSSAD'ın elinde bu görüntüler olduğu için şantaj yaptığını söyledi.

Dünya

21.10.2024, 14:49

Siyonist rejimin ABD'yi nasıl ele geçirdiğini anlatan ABD medyasından TruNews'in kurucusu Rick Wiles'in açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. 

Gazze'deki insanlık dramı derinleşiyor! İsrail su dolum istasyonunu vurdu: 8 kişi öldü Gazze'deki insanlık dramı derinleşiyor! İsrail su dolum istasyonunu vurdu: 8... Haberi Görüntüle

"ABD'Lİ SİYASETÇİLER KÜÇÜK KIZLARA TECEVÜZ EDİYOR"

ABD'li politikacıların küçük kız çocuklarına tecavüz ettiğini ifade eden Wiles, MOSSAD'ın elinde bu görüntüler olduğu için şantaj yaptığını iddia etti.

Sözlerine devam eden Wiles, "Liderlerimiz, Yahudilerin Amerika'yı elde tutması için küçük kızlara tecavüz eden aşağılık pisliklerdir" dedi.

Alçaktan uçuş Demir Kubbe'yi uyuttu! İsrail'in çok güvendiği sistemi  çökertilebilir! Alçaktan uçuş Demir Kubbe'yi uyuttu! İsrail'in çok güvendiği sistemi çökertilebilir! Haberi Görüntüle

MOSSAD'IN ELİNDE ŞANTAJ GÖRÜNTÜLERİ VAR

Bu ülkede olan budur diyerek sözlerine devam eden Wiles, "FBI'ımız yozlaşmış, Yüksek Mahkeme yozlaşmış, Adalet Bakanlığı yozlaşmış, medya yozlaşmış, tüm ülke yozlaşmış çünkü biz her şeye kadir Tanrı'dan uzaklaştık ve Kabala uygulayan Yahudilerin ulusu kirletmesine izin verdik." ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Wiles, "Cesaret ediyorum. Gerçeğin Amerikan halkına ulaşmasından korkuyorsun. Bu ülkedeki yolsuzlukla ilgili olarak buraya kadar şapkamı çıkardım." dedi.

ABD'li politikacılar tarafından küçük Amerikan çocuklarına tecavüz ediliyor. İsrail de bunu yararına kullanıyor diyen Wiles, "İsrail MOSSAD tarafından videoya çekiliyor böylece İsrail, Amerikan politikacılarına şantaj yapıyor. Bugün Amerika'nın durumu bu. Tanrı, bu hale geldiğimiz ülkeyi yok etmeli." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

3

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading