ABD'nin eski başkanı George W. Bush Trump ve Biden ile dalga geçti: İkisinden de gencim

ABD'nin eski başkanı George W. Bush Trump ve Biden ile dalga geçti: İkisinden de gencim

ABD'nin eski başkanı George W. Bush, başkanlık yarışında olan Joe Biden ve Donald Trump'ın yaşıyla dalga geçti. Bush, 'İkisinden de gencim' dedi.  

Dünya

19.07.2024, 17:52

ABD'nin eski başkanı Donald Trump ile aynı yaşta olan 78 yaşındaki Cumhuriyetçi George W. Bush, konuşma sırasında hem Trump hem de 81 yaşındaki Joe Biden ile dalga geçti.

Bir tanık USA Today'e, Bush'un en az bir konuşmasında "İki adaydan da daha gencim ve ben fazla yaşlıyım" dediğini anlattı. Emeklilik günlerinin çoğunu resim yaparak geçiren Bush, Trump ve Biden hakkında bazı görüşlerini daha önceden de aktarmıştı.

Fetih hazırlıkları! Balkan turu Yunan'ı korkuttu: Fetih hazırlıkları! Balkan turu Yunan'ı korkuttu: "Türkiye Arnavutluk'u işgal ediyor" Haberi Görüntüle

TRUMP'I DESTEKLEMİYOR

George W. Bush, 2020 yılında yeniden seçilmeye aday olan Donald Trump'ı desteklemeyeceğini açıklamıştı. Eski Cumhuriyetçi başkanların politikaları ve fikirleri arasında çarpıcı farklar bulunuyor.

Bush, görevden ayrıldığından beri, desteklediği Cumhuriyetçi adaylar için özel bağış toplama etkinlikleri düzenledi.

2016'da Cumhuriyetçi ön seçimlerinde Trump'a karşı aday olan kardeşi Jeb Bush'u mitinglerinden birine katılarak desteklemişti.

Bush, kazandıktan sonra Trump'ın göreve başlama törenine katılmıştı fakat yeni başkanın etkinlikteki konuşmasından sonra diğer katılımcılarla "Epey tuhaftı" diye şakalaştığı bildirilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading