Yandex Metrica

Acılı annenin son ninnisi! Filistinli anne İsrail saldırısında ölen çocuğunu ninniyle uğurladı!

İsrail'in kanlı saldırıları sonucu hayatını kaybeden oğluna gözyaşları içinde ninni söyleyerek çocuğuna veda eden annenin görüntüleri yaklaşık bir yıldır Gazze'de uygalanan soykırımı bir kez daha gözler önüne serdi. 

Dünya

27.08.2024, 15:21

Gazze'de ölen çocuğunun soğuk ellerini tutan kadın, son vedasını gözyaşları içinde ninni söyleyerek yaptı. Bir gazeteci tarafından kayda alınan o anlar, adeta Gazze'de yaşanan içler acısı durumu bir kez daha kanıtladı. 

Filistin topraklarını işgal eden İsrail'in saldırıları 7 Ekim'den beri durmaksızın devam ediyor. Hain İsrail ordusunun kanlı saldırıları sonucu küçük çocuklar kimsesiz kalırken, anne ve babalar ise çocuklarının ölümüne şahit oluyor.

Böyle böyle zengin oluyorlar! Dünyanın en zengin insanı ev alırken indirim istedi: Pazarlık yöntemi ise başına iş açtı Böyle böyle zengin oluyorlar! Dünyanın en zengin insanı ev alırken... Haberi Görüntüle

KÜÇÜK ÇOCUKLARI HEDEF ALDILAR

Abluka altına alınan Gazze'de çocuk, kadın, yaşlı demeden sivilleri hedef alan İsrail ordusunun katliamı, bölgedeki  soykırımı bir kez daha kanıtlıyor. Son olarak İsrail'in hava saldırılarında yaralanan küçük bir çocuk hayatını kaybetti.

Katil meclisi karıştı: En büyük terörist İsrail'dir dedi yaka paça atıldı! Katil meclisi karıştı: En büyük terörist İsrail'dir dedi yaka paça... Haberi Görüntüle

GAZZELİ ANNENİN GÖRÜTÜSÜ YÜREKLERİ BURKTU 

İsrail'in kanlı saldırıları sonucu hayatını kaybeden oğluna gözyaşları içinde ninni söyleyerek veda eden annenin görüntüsü yürekleri burktu.

Trump mı, Harris mi? ABD'li Müslüman seçmenlerden Yeşil Parti sesleri yükseldi... Trump mı, Harris mi? ABD'li Müslüman seçmenlerden Yeşil Parti sesleri... Haberi Görüntüle

ÇOCUĞUNUN ELİNİ BIRAKMADI 

Oğlunun battaniyeye sarılmış soğuk bedeniyle karşılaşan annenin görüntüleri ise yürekleri burktu. Feryat eden yaslı anne, çocuğunun ellerini bir an olsun bırakmadı.

Milyonlar sokaklara dökülmüştü! O ülkede acı bilanço: 625 kişi öldü, 18 bin kişi yaralandı Milyonlar sokaklara dökülmüştü! O ülkede acı bilanço: 625 kişi öldü,... Haberi Görüntüle

NİNNİ SÖYLEYEREK VEDA ETTİ

Çocuğunun soğuk ellerini tutan kadın, son vedasını gözyaşları içinde ninni söyleyerek yaptı. Bir gazeteci tarafından kayda alınan o anlar, adeta Gazze'de yaşanan içler acısı durumun kanıtı niteliğindeydi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading