Yandex Metrica

Adreslerini bile tek tek buldular! İsrail'de panik yaratan mesaj: Gelecek hafta gömüleceksiniz!

Adreslerini bile tek tek buldular! İsrail'de panik yaratan mesaj: Gelecek hafta gömüleceksiniz!

İsrail sabah namazında Gazze'de yerinden edilenlerin sığındığı okula saldırı düzenleyerek katliam yaptı. 100'den fazla kişinin şehit olduğu alçak saldırıda cenazeler parçalandığı için cenazelerini teşhis edemedi. Herkes Ortadoğu'da bir ateşkes sinyali beklerken gelen katliam haberi Siyonist İsrail'in soykırıma devam edeceğini gösterdi.The Telegraph, İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan ile Devrim Muhafızları arasındaki güç savaşını yazdı ve beklenen intikam saldırısı için telaffuz edilen adresi bildirdi. İsrail polisi, İsraillilerin telefonlarına isimlerini ve adreslerini içeren tehdit mesajları gönderildiğini açıkladı.  

Dünya

11.08.2024, 11:05

İsrail polisi, İsraillilerin telefonlarına isimlerini ve adreslerini içeren tehdit mesajları gönderildiğinin bilgisini paylaştı. Yapılan açıklamaya göre mesajlarda; "Gelecek hafta toprağa gömüleceksiniz" gibi ifadeler yer alıyordu.

Modifiye edilmiş kaplumbağa tanklarına çelik zırh! Fırtına birliklerine alan sunacak: Modifiye edilmiş kaplumbağa tanklarına çelik zırh! Fırtına birliklerine alan sunacak: Haberi Görüntüle

İSRAİLLLİLERİ PANİKLETEN MESAJ 

İsraillilerin telefonlarına isimlerini ve adreslerini içeren tehdit mesajları gelmeye başladı. İsrail polisi, "Bunlar, savaş zamanında halkta panik yaratma amacı güden sahte mesajlar" ifadelerini kullansada mesajları alan kişilerin korkuya kapıldığı belirtiliyor.

120 milyon yıllık sansasyonel keşif! 260'tan fazla dinozor ayak izi bulundu: Süper kıta dönemine ışık tutacak! 120 milyon yıllık sansasyonel keşif! 260'tan fazla dinozor ayak izi... Haberi Görüntüle

HESAPLAR BLOKE EDİLDİ 

İsrailli yetkililer ise, mesajları gönderen hesapları bloke etti ve mesajların arkasında kimin olduğunu bulmak için soruşturma başlattı.

AİHM'den FETÖ'cülere kötü haber: 'Yargılamada ve cezalandırmada bir ihlal yok' AİHM'den FETÖ'cülere kötü haber: 'Yargılamada ve cezalandırmada bir ihlal yok' Haberi Görüntüle

İSRAİL POLİSİ: NUMARALARI ENGELLEYİN 

İsrail basını, polisin "Kamuoyunu bu mesajlara cevap vermemeye, onları görmezden gelmeye ve mümkünse mesajın gönderildiği numarayı engellemeye çağırıyoruz" dediğini aktardı. 

Mısır'dan Refah Sınır Kapısı ve Philadelphi Koridoru açıklaması: Kabul etmeyeceğiz! Mısır'dan Refah Sınır Kapısı ve Philadelphi Koridoru açıklaması: Kabul etmeyeceğiz! Haberi Görüntüle

GEÇTİĞİMİZ AY BAŞLADI

Bu İsraillilerin ilk kez anonim tehdit mesajları almaları değil. Geçtiğimiz ay İsrail basınına yansıyan haberlerde, medyada çalışan düzinelerce kişinin 'Adalet İçin Anonim' olarak anılan ve ağır Fars aksanıyla konuşan bir gruptan çağrılar aldığını yazıldı.

İsrail medyasına göre, o zamandan beri aynı kişilere WhatsApp ve Telegram mesajları da gönderildi. Ynet internet sitesi, grubun "İsrail Savunma Bakanlığı'na girdik ve en gizli belgelerinden bazılarını yayınladık" dediğini ifade etti.

Cehennem gibi: Çatışmadan kaçanı akrep-yılan sokuyor! Sel baskınından kurtulanlar açlıktan ölüyor Cehennem gibi: Çatışmadan kaçanı akrep-yılan sokuyor! Sel baskınından kurtulanlar açlıktan... Haberi Görüntüle

"TEHLİKELİ ZAMANLARLA KARŞI KARŞIYA KALACAKSINIZ"

 Mesajın devamında ise şu ifadeler kullanıldığı bildirildi: "Hükümet yetkililerinize mesajımızı iletin, 'savaşı ve ezilen Filistinli çocukların öldürülmesini durdurmazsanız, tehlikeli zamanlarla karşı karşıya kalacaksınız' Uyarımızı ciddiye alın. Kimseyle dalga geçmiyoruz"

 

Habere Tepki Ver

8

0

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading