Yandex Metrica

Sitede Ara

Afrika'da kar esareti! Yoğun yağış hayatı felç etti

Afrika'da kar esareti! Yoğun yağış hayatı felç etti

Güney Afrika’da etkili olan yoğun kar yağışı, yolları kapatırken sürücüler zor anlar yaşadı. Özellikle Johannesburg ve Durban arasında kalan bölgede trafik tamamen durdu.

Dünya

22.09.2024, 17:25

Güney Afrika’da alışılmadık şekilde etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Cumartesi günü başlayan yoğun kar yağışı, birçok bölgede yolların kapanmasına neden oldu. Özellikle Johannesburg ve Durban şehirlerini birbirine bağlatyan N3 otoyolu, kar yağışından ciddi şekilde etkilendi. Yollarda kalan sürücüler, geceyi araçlarında geçirmek zorunda kaldı.

Hamas'tan İsrail'e Netanyahu uyarısı: 'Esirler gün yüzü göremeyecek' Hamas'tan İsrail'e Netanyahu uyarısı: 'Esirler gün yüzü göremeyecek' Haberi Görüntüle

ACİL YARDIM EKİPLERİ HAREKETE GEÇTİ

Mahsur kalan sürücülere yardım için hızla harekete geçen KwaZulu-Natal eyaleti hükümeti, acil yardım ekiplerinin battaniye ve yemek dağıttığını duyurdu. Hükümet yetkilileri, yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolların açılması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Irak'tan İsrail'e dron saldırısı! İran destekli gruplar üstlendi Irak'tan İsrail'e dron saldırısı! İran destekli gruplar üstlendi Haberi Görüntüle

ENDER BİR DURUM

Afrika kıtasının genelinde kar yağışı nadir görülse de, Güney Afrika’nın yüksek rakımlı bölgeleri kış aylrında zaman zaman kar yağışıyla karşılaşıyor. Ancak bu denli yoğun yağış, bölgede şaşkınlık yaratırken, ulaşım ve günlük yaşam ciddi ölçüde aksadı. Yetkililer kar yağışının devam edebileceği uyarısında bulunurken, sürücülerin dikkatli olmaları ve yola çıkmamaları tavsiye etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading