Yandex Metrica

Sitede Ara

Akaryakıt tankeri patladı: 24 ölü var! Yanarak can verdiler

Akaryakıt tankeri patladı: 24 ölü var! Yanarak can verdiler

Haiti’nin güneyinde meydana gelen akaryakıt tankeri patlaması, trajik bir can kaybına neden oldu. Kazada 24 kişi yaşamını yitirdi, 40 kişi ise yaralandı.

Dünya

15.09.2024, 13:25

Haiti’nin Nippes bölgesine bağlı Miragoane kentinde, hareket halindeki bir akaryakıt tankerine bir aracın çarpması sonucu büyük bir patlama meydana geldi. Yerel kaynaklara göre, olay yerine kazadan sonra akaryakıt sızdıran tankerin çevresinde toplanan insanlar yakıtı toplamaya çalışırken patlama gerçekleşti. Bu korkunç olay sonucunda, aralarında 3 kadın ve bir çocuğun da bulunduğu 24 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi ise yaralandı.

Yunanistan'da 36 adet savaş helikopteri artık yok! Üssün içler acısı hali ortaya çıktı Yunanistan'da 36 adet savaş helikopteri artık yok! Üssün içler acısı... Haberi Görüntüle

OLAY YERİNDE İNCELEME

Haiti Başbakanı Garry Conille, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı ve yaşanan trajediyi yerinde inceledi. Ağır yaralıların helikopterle tahliye edildiğini belirten Conille, “Son derece korkunç bir olayla karşı karşıyayız. Onlarca kişi ciddi şekilde yanmış durumda.” ifadelerini kullandı.

Bu sığınakta ne var? Uydu görüntüleri sır perdesini araladı: Putin'in gizli silahı orada mı saklanıyor? Bu sığınakta ne var? Uydu görüntüleri sır perdesini araladı: Putin'in... Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE DE BENZER BİR OLAY YAŞANMIŞTI

Bu trajik olay, Haiti’de meydana gelen ilk akaryakıt tankeri kazası değil. Aralık 2021’de Cap-Haitien şehrinde benzer bir patlamada, kaza yapan bir tankerden sızan yakıtı toplamaya çalışan 90 kişi hayatını kaybetmişti. Bu tür kazaların sıklıkla yaşandığı Haiti, güvenlik önlemlerinin yetersizliği nedeniyle tehlikeli durumlarla sıkça karşı karşıya kalıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading