Yandex Metrica

Sitede Ara

Akılalmaz hata! Dalak yerine karaciğeri aldılar! Tüm dünya bu skandalı konuşuyor

Akılalmaz hata! Dalak yerine karaciğeri aldılar! Tüm dünya bu skandalı konuşuyor

Akıllara durgunluk veren olayın adresi ABD'nin Florida eyaleti oldu. Bir doktorun, operasyon sırasında yanlış organını aldığı William Bryan hayatını kaybetti. Bryan ailesinin avukatı, doktorun görevine son verilmesini talep ettiklerini belirtirken, hastane iddialar hakkında soruşturma açıldığı belirtti.

Dünya

05.09.2024, 23:45

ABD merkezli The Guardian gazetesinde yer alan habere göre, ağustos ayında ölen Bryan'ın aile avukatı konuya ilişkin açıklama yaptı. Avukat, Alabama'da yaşayan William Bryan ile eşi Beverly'nin, Florida eyaletindeki kiralık mülklerine gittikleri sırada 70 yaşındaki William'ın vücudunun sol tarafında ağrı hissettiğini ve hastaneye kaldırıldığını aktardı.

Sözlerine devam eden avukat, doktorların, Bryan'ın dalağında problem olduğunu ve ameliyat edilmesini tavsiye ettiğini belirterek, ailenin, ilk başta bu teklife sıcak bakmadığını ancak daha sonra hastanedeki doktorlarca ikna edildiklerini dile getirdi.

Ayrıca avukat, doktor Thomas Shaknovsky'nin "kapalı dalak ameliyatı" olarak adlandırılan "laparoskopik splenektomi" yöntemiyle 21 Ağustos'ta ameliyatı yaptığı ancak operasyon sırasında William'ın dalağı yerine karaciğerini aldığını idda etti. 

10 20 30 değil tam 50 adet Leopard envantere giriyor! 13 yıl sonra bir ilk: Savaşa hazırlık 10 20 30 değil tam 50 adet Leopard envantere giriyor!... Haberi Görüntüle

DALAK YERİNE KARACİĞERİNİ ALDILAR

Bryan ailesinin avukatı Shaknovsky'nin, ameliyat sırasında aldığı organın dalak olduğunu iddia ettiğini ileri sürerek, hastanın ölümünden sonra söz konusu organın aslında karaciğer olduğunun ortaya çıktığını savundu.

Shaknovsky'nin 2023'teki bir ameliyatta da başka bir hastanın böbrek üstü bezinden parça almak yerine pankreasından parça aldığını öne süren avukat, bu konudaki davanın "gizlice" çözüldüğünü söyledi.

Avukat doktorun görevine son verilmesini talep ettiklerini belirtirken, hastane iddialar hakkında soruşturma açıldığı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading