Alman polisinden zorbalık! Türk taraftarlar gözaltına alındı

Almanya'da Türk taraftarlar, Hollanda ile oynanan EURO 2024 çeyrek final karşılaşması öncesi polis tarafından gözaltına alındı.

Dünya

07.07.2024, 00:33

Alman polisi, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Hollanda ile oynanan çeyrek final maçı öncesinde yürüyüş yapan bazı Türk taraftarları gözaltına aldı. Polis, Berlin'deki yürüyüşün siyasi mesaj platformu olarak kullanıldığı yorumunu yaptı ve yürüyüşe müdahale etti. 

Anadolu Ajansı'na açıklamalarda bulunan Berlin Polis Sözcüsü Valeska Jakubowski, bazı taraftarların gözaltına alındığını ancak tedbirlerin devam etmesi nedeniyle bunların sayısına ve sebebine ilişkin bilginin yarın verileceğini aktardı.

Yapılan bozkurt işaretlerinin ceza vermeyi gerektirmediğini sözlerine ekleyen sözcü, bunun  tüm gösteriler için geçerli olduğunu belirtti. Kendilerinin bu yürüyüşün siyasi platform olarka kullanıldığı yönünde bir değerlendirdiklerini ifade eden Jakuboeski, bunun taraftar yürüyüşü değil teorik olarak bir gösteri olacağını, bunun da başka koşulları ve tedbirleri gerektirdiğini kaydetti.

İsrail'in saldırdığı Lübnan'dan göç dalgası! Binlerce kişi Suriye'ye geçti İsrail'in saldırdığı Lübnan'dan göç dalgası! Binlerce kişi Suriye'ye geçti Haberi Görüntüle

PKK YANDAŞLARINA SERBEST

PKK yandaşlarının sözde Kürdistan paçavraları ve terörist elebaşı Abdullah Öcalan'ın pankartlarıyla yaptığı gösteriler Alman polisi tarafından engellenmemiş üstelik provokatörler koruma altına alınmıştı.

Habere Tepki Ver

0

2

1

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading