Yandex Metrica

Sitede Ara

Almanya'da İsrail Başkonsolosluğuna silahlı saldırı!

Almanya'nın Münih kentinde bu sabah silah sesleri yankılandı. Süddeutsche Zeitung"un haberine göre, silah sesleri birkaç metre uzaklıktaki İsrail Başkonsolosluğu önünde meydana geldi. Olayda bir kişi Alman polisi tarafından vurulurken o anlarda yaşananlar kameraya yansıdı. işte detaylar...

Dünya

05.09.2024, 16:35

Almanya'nın Münih şehrinde bulunan İsrail Başkonsolosluğu'na silahlı saldırı düzenlendi. Münih polis ekipleri, Brienner Caddesi ve Karoklinenplatz bölgesinde geniş çaplı bir operasyon yürütüldüğünü belirtti. Ayrıca polisler olay yerini helikopter ile takip ettiği bildirildi.

Münih Polisi tarafından yapılan açıklamada, "Karolinenplatz bölgesinde saat 10.00 civarında şüpheli bir kişiye yönelik polis tarafından ateş açıldı, kişi vuruldu" şeklinde açıklama yaptı. 

BILD'in bilgilerine göre, şüpheli, NS-Dokümantasyon Merkezi önüne uzun namlulu bir silahla geldi ve bina önündeki polis nöbetçilerine ateş açtı; polis memurları da ateşe karşılık verdi.

İspanya'nın talip olduğu Hürjet Arap ülkesinde! Piramitlerin üzerinde uçacak! Tüm dünya gözünü Türk jetine çevirdi İspanya'nın talip olduğu Hürjet Arap ülkesinde! Piramitlerin üzerinde uçacak! Tüm... Haberi Görüntüle

SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Almanya Dışişleri Bakanlığı tarafından Münih'te bulunan İsrail Konsolosluğu yakınlarında sliah sesleri duyulduğu doğrulandı. Saldırından hemen sonra Alman güvenlik güçlerinin hızlı müdaelesi sonucu saldırgan etksizi hale getirildiği belirtildi. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading