Altın baykuş bulundu! Gizemli kitaptaki 12 bulmaca çözüldü: 31 yıllık hazine avı nihayet sona erdi

Tam 31 yıldır binlerce insanı peşinden koşturan "altın baykuş" bulundu. 1993 yılında Fransa'da bir yere gömülen ve 12 bilmece ile oluşturulan bir hazine haritası dışında bir ipucunun olmadığı esrarengiz hazine saklandığı yerden çıkarıldı.

Dünya

09.10.2024, 16:56

31 yıldır süren hazine avı sona erdi! "Altın baykuşun izinde" olarak adlandırılan arama, Fransa'da 1993 yılında ülkede bir yere gömülen altın, gümüş ve pırlantalardan yapılmış baykuş heykelini arayan on bin kişiyi büyüledi.

Rusya kendi ANKA-3'ünü vurdu! Elektronik harp savaşına yenilince füzeyi ateşlediler Rusya kendi ANKA-3'ünü vurdu! Elektronik harp savaşına yenilince füzeyi ateşlediler Haberi Görüntüle

ALTIN BAYKUŞ BULUNDU

Newsweek'e göre bu meydan okuma, heykeli gömen Régis Hauser'in yaklaşık 165.000 dolar değerinde olduğu söylenen bir kitabına dayanıyordu. Katılımcıların kitaptaki 11 bulmacayı çözmesi ve ardından büyük ödülün yerini ortaya çıkaran 12. gizli bulmacayı bulup çözmesi gerekiyordu.

Sur la Trace de la Chouette d'Or kitabını resimleyen Fransız sanatçı Michel Becker geçen perşembe günü Discord platformunda şu ifadeleri söyledi;

Son dakika... Hizbullah, İsrail'in başkenti Tel Aviv'i roketlerle vuruyor Son dakika... Hizbullah, İsrail'in başkenti Tel Aviv'i roketlerle vuruyor Haberi Görüntüle

ALTIN BAYKUŞ BULUNDU

Daha fazla kazmayın. Altın Baykuş'un bir kopyasının dün gece bulunduğunu doğrulayabiliriz. Bu yüzden saklanma yeri olduğunu düşündüğünüz yeri kazmaya başlamanız anlamsız. Baykuşu bulan kişiye aferin, büyük tebrikleri hak ediyor"

Dünyanın en uzun süredir devam eden hazine avlarından biri olan altın baykuş arayışı nihayet sona erdi ve kimin kazandığına dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading