Sitede Ara

Amerikalı öğrenciden ülkesine çok sert tepki: Utanın katiller! Vergilerimle çocukları öldürmekle meşgulsünüz

Amerikalı öğrenciden ülkesine çok sert tepki: Utanın katiller! Vergilerimle çocukları öldürmekle meşgulsünüz

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daki ABD Büyükelçiliği önünde Filistin'e destek gösterisine katılan Amerikalı öğrenci, ABD’nin politikalarını sert bir dille eleştirerek dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Dünya

02.10.2024, 23:11

Hollanda’nın başkenti Amsterdam'da düzenlenen Filistin'e destek gösterisi sırasında Amerikalı bir öğrenci, ABD Büyükelçiliği önünde megafonla yaptığı konuşmada ülkesine sert eleştiriler yöneltti. Öğrencinin tepkileri, ABD'nin küresel politikaları ve Filistin’deki olaylara verdiği destekle ilgiliydi.

Sahibinin hayatını kurtardı! Bilim adamlarından kedilerin sezgileri ve koku yeteneklerine dair büyük keşif! Sahibinin hayatını kurtardı! Bilim adamlarından kedilerin sezgileri ve koku yeteneklerine... Haberi Görüntüle

"ÜLKEMİ SEVMEK İÇİN DOĞDUM AMA ARTIK UTANIYORUM"

Sözlerine derin bir hayal kırıklığı ve öfkeyle başlayan öğrenci, "Doğduğum ve sevmek için doğduğum ülkemden utanıyorum" dedi. Öğrenci, her gün okullarda milli marşı söylemeye zorlandığını, ancak ABD'nin dünya genelinde uyguladığı politikaların, kendisinin asla kabul edemeyeceği bir ahlaki çöküşü temsil ettiğini vurguladı.

Husilerin lideri Abdulmelik el-Husi'den İsrail'e gözdağı: 'Kimsede olmayan silahlarımız var' Husilerin lideri Abdulmelik el-Husi'den İsrail'e gözdağı: 'Kimsede olmayan silahlarımız var' Haberi Görüntüle

"VERGİLERİMLE ÇOCUKLARI ÖLDÜRÜYORSUNUZ!"

Genç kız, ABD’nin iç sorunlarına da değinerek ülkesinde ekonomik kriz yaşayan arkadaşları ve ailesine dikkat çekti. “Yiyecek almakta zorlanan arkadaşlarım, ev kirasını ödeyemeyen insanlar tanıyorum” diyen öğrenci, hükümetin bu sorunları çözme imkanına sahip olmasına rağmen, vergilerin savaşlara ve masum sivillerin öldürülmesine harcandığını söyledi. "Benim vergilerimle çocukları öldürmekle meşgulsünüz. Utanın katiller!" diyerek öfkesini dile getirdi.

Çift 'Ay' heyecanı: Dünya'nın bir süreliğine çift uydusu olacak Çift 'Ay' heyecanı: Dünya'nın bir süreliğine çift uydusu olacak Haberi Görüntüle

FİLİSTİN İÇİN ÖZGÜRLÜK ÇAĞRISI

Protestosunu, "Gazze’de ve ülkemde çadırlarda yaşayan insanlar var. Ülkemin bu durumlara çözüm bulmak yerine insanları öldürmeyi tercih etmesi mide bulandırıcı" sözleriyle sürdüren öğrenci, ABD hükümetinin Filistin’deki olaylara verdiği desteği sert şekilde eleştirerek "Özgür Filistin" sloganları attı ve konuşmasını bu sloganlarla sonlandırdı.

Habere Tepki Ver

5

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading