Yandex Metrica

Sitede Ara

Amerikan ajanı seri tecavüzcü çıktı: Kadınları bayılttıktan sonra öyle bir şey yaptı ki...

Amerikan basını seri tecavüzcü CIA ajanı Brian Jeffrey Raymond'ın hikayesini konuşuyor. Görev yaptığı ülkelerde kadınları 'güvenli ev'e çağırıp onlara uyuşturucu veren, daha sonra tecavüz ederken o anların görüntüsünü çekerek arşivleyen Raymond, küresel pedofil ağını yönettiği belirtilen CIA'nın suçlarına bir yenisini ekledi. 

Dünya

19.09.2024, 17:38

Dünya genelinde çocuk kaçırma ve organ ticareti suçlarını sistematik olarak işlediği ileri sürülen, aynı zamanda küresel pedofil ağını yönettiği yönünde suçlamalarla sıkça karşılayan Amerikan istihbarat teşkilatı CIA, tecavüz ve uyuşturucu skandalıyla bir kez daha gündeme oturdu. 

Asya, Afrika ve Ortadoğu'da düzinelerce terör örgütünü İsrail ve İngiltere ile birlikte yöneten Amerikan CIA, 48 yaşındaki Brian Jeffrey Raymond'a yönelik soruşturmadan sıyrılamadı. 

Çok sayıda kadına tecavüz etmekten yargılanan CIA ajanı Raymond, 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Soruşturma dosyası, CIA ajanının karıştığı suçlara ilişkin korkunç ayrıntıları ortaya serdi. ABD Adalet Bakanlığı'na göre Brian Jeffrey Raymond, CIA ajanı sıfatıyla görev yaptığı 14 yıl boyunca çeşitli ülkelerde sayısız kadına tecavüz etti. 

CIA ajanı Brian Jeffrey Raymond

Baştan çıkardığı kadınları Amerikan devletince istihbarat örgütü için kiralanmış 'güvenli ev'lere davet eden Raymond, avına uyuşturucu veriyor ve ona yarı baygın haldeyken tecavüz ediyordu. New York Post gazetesi, Raymond'u kadınlara tecavüz ederken gösteren 500'den fazla görüntünün bulunduğunu belirtiyor. 

İsrail'in yeni odağı Lübnan! Savunma Bakanı Gallant, güçlerini kuzeye kaydırdıklarını söyledi İsrail'in yeni odağı Lübnan! Savunma Bakanı Gallant, güçlerini kuzeye kaydırdıklarını... Haberi Görüntüle

TECAVÜZ EDERKEN BİR YANDAN KAYIT YAPIYORDU

Tecavüzcü CIA ajanı, kadınları baştan çıkarıp onlara uyuşturucu verdikten sonra tecavüz ederken o anları kayda alıp görüntüleri arşivliyordu.

Mahkeme heyetinin izlediği görüntülerin bazısında Raymond'un yarı baygın 'kurbanlarının' üzerine çıplak biçimde oturduğu ve onlara işkence ettiği kaydediliyor. 

Suçlamalardan bazılarını kabul eden Raymond hakkındaki 30 yıl hapis hükmünü açıklayan yargıç Colleen Kollar-Kotelly, "O bir cinsel saldırgan... Hükümete ve ülkesine ihanet etti" dedi.

San Diego doğumlu Raymond, Beyaz Saray ve Kongre stajlarını tamamladıktan sonra 20 yıldan fazla bir süre CIA'da görev yaptı. 

CIA ajanı Brian Jeffrey Raymond

Mahkeme kayıtlarına göre Raymond, 2006-2020 yılları arasında Meksika, Peru ve birkaç ülkede daha görevliydi. Kadınlara saldırdığı ülkelerin tam listesinin yer aldığı soruşturma sırasında Raymond'un CIA'daki görevinin niteliği açıklanmadı. Raymond, kadınları flört uygulamaları üzerinden veya sıradan karşılaşmalar yoluyla hedef alıyordu. 

Soruşturma savcısı Matthew M. Graves "Raymond hedef aldığı kadınları hükümetin kiraladığı konutlara çekip uyuşturuyor, sonra da onları soyup cinsel tacizde bulunarak kayda alıyordu" dedi. 

Fırtına can aldı: 2 kişi sel sularınakapılarak can verdi Fırtına can aldı: 2 kişi sel sularınakapılarak can verdi Haberi Görüntüle

"ÖPTÜM, SONRASINI HATIRLAMIYORUM"

Duruşmada Raymond'un kurbanlarından bazıları da ifade vererek yaşadıkları sinir krizini anlattı. 

Onunla 2020 yılında Meksika'da tanıştığında 'mükemmel bir beyefendi' gibi göründüğünü söyleyen bir kadın, Raymond'u öptüğünü ve sonrasını hatırlamadığını belirtti. Talihsiz kadın, baygınlıktan çıktıktan sonra göğüslerini ve cinsel organını gösteren 35 yakın videonun kaydedildiğini fark etti. 

Mayıs 2020'de Raymond'un kaldığı apartmanın balkonuna çıkan bir kadın çığlık çığlığa yardım istedi. Meksika polisi, adrese gittiğinde Raymond, akıcı bir şekilde İspanyolca konuşuyordu ve kadınla rızaya dayalı cinsel birliktelik yaşadığını iddia ediyordu. 

Meksika'da soruşturma süreci başlayınca Raymond, ülkeyi terk ederek ABD'ye döndü. Ancak benzer suçlamalar birbirini takip etti ve CIA, ajanını kolluk kuvvetlerine teslim etmek durumunda kaldı. 

Sounds of Freedom filmiyle Amerikan istihbaratının çocuklara yönelik cinsel saldırılardaki rolünü anlatan Hollywood yıldızı Jim Caviezel, "Küresel pedofil ağını CIA yönetiyor" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

5

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading