Annesini öldürdü, yetmedi parçaladı, o da yetmedi pişirip yedi! Bu nasıl evlat!

Annesini öldürdü, yetmedi parçaladı, o da yetmedi pişirip yedi! Bu nasıl evlat!

ABD'nin Kentucky eyaletinde akılalmaz bir olay yaşandı. 32 yaşındaki bir kadın önce annesini öldürdü, daha sonra parçalara ayırdı, o da yetmedi pişirdi yedi. Dehşete düşüren olay sonrası polis soruşturma başlattı.

Dünya

15.10.2024, 12:50

ABD'nin Kentucky kentinde 32 yaşındaki kadının annesini öldürdüğü, vücudunu parçaladığı ve bazı kısımlarını pişirdiği iddia edildi. 

Annesini öldüren Torylena Fields, bir cesede saygısızlık, adaleti engellemek ve delilleri tahrif etmekle suçlanırken, soruşturmalar halen devam ediyor.

650 milyon dolarlık takviye! 2.500'den fazla Hellfire füzesi Apache'ye entegre edilecek 650 milyon dolarlık takviye! 2.500'den fazla Hellfire füzesi Apache'ye entegre... Haberi Görüntüle

İZLERİ TAKİP ETTİ CESEDİ BULDU

Kentucky Eyalet Polisi, öğleden sonra 12:30'dan kısa bir süre önce Mount Olivet'teki Brierly Ridge Yolu üzerindeki bir evde bir ceset olduğuna dair bir telefon aldı.

Bazı işler yapmak için eve giden bir müteahhit insan uzuvları ile karşılaştı. Durumu hemen yetkililere aktaran müteahhit, evin arka tarafına doğru yürüdüğünde kanlı bir yatak, çimlerin üzerinde saç ve sürüklenme izlerini gördüğünü belirtti.

Adam memurlara, kendisini arka bahçeye yönlendiren işaretleri takip ettiğini ve orada Fields'in parçalanmış cesedini çimenlerin üzerinde yatarken bulduğunu söyledi.

Türkler bizi solladı! Yunanistan'da 'Hava SOJ' korkusu: Ankara'nın çok gerisinde kaldık Türkler bizi solladı! Yunanistan'da 'Hava SOJ' korkusu: Ankara'nın çok gerisinde... Haberi Görüntüle

ANNESİNİ PARÇALAYIP, PİŞİRMİŞ

Polis geldiğinde cesedi buldu ve evde yaptığı arama sırasında fırında içinde insan parçaları bulunan bir tencere buldu.

Hatta eve girdiklerinde Torylena Fields dışarı çıkmayı reddetti ve onu evden çıkmaya zorlamak için göz yaşartıcı gaz kullanmak zorunda kaldılar. Polis onun yüzünde, ellerinde ve kıyafetlerinde kan olduğunu söyledi .

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading