Yandex Metrica

Sitede Ara

Asya Pasifik'te gerilim! Savaş uçağı denize çakıldı

Asya Pasifik'te gerilim! Savaş uçağı denize çakıldı

Çin ile gerilim yaşayan Tayvan'da bir savaş uçağının eğitim sırasında düştüğü ve pilotun kayıp olduğu açıklandı. Kazada, pilotun düşüşten önce koltuk fırlatma yönetimiyle kendini uçaktan tahliye ettiği, silahlı kuvvetler ve sahil güvenlik birimlerinin kayıp pilotu bulmak üzere faaliyet yürüttüğü kaydedildi.

Dünya

10.09.2024, 22:01

Doğu Asya ülkeleri Çin ile Tayvan arasındaki gerilim devam ederken Tayvan ordusuna bağlı bir savaş uçağının eğitim uçuşu sırasında düştüğü bildirildi. Pilotu arama çalışmaları sürüyor. 

Çin ile egemenlik ihtilafı içindeki Tayvan'da bir savaş uçağının eğitim sırasında düştüğü ve pilotun kayıp olduğu bildirildi.

Soykırımcı İsrail'de UCM paniği! Henüz açıklanmamış karara 'yanlışlıkla' tepki gösterdiler Soykırımcı İsrail'de UCM paniği! Henüz açıklanmamış karara 'yanlışlıkla' tepki gösterdiler Haberi Görüntüle

SAVAŞ UÇAĞI DENİZE DÜŞTÜ

Tayvan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Fransız yapımı "Mirage 2000" tipi savaş uçağının Ada'nın kuzeybatısındaki Hsinchu ili açıklarında gece uçuş eğitimi sırasında denize düştüğü belirtildi.

Kazada, pilotun düşüşten önce koltuk fırlatma yönetimiyle kendini uçaktan tahliye ettiği, silahlı kuvvetler ve sahil güvenlik birimlerinin kayıp pilotu bulmak üzere faaliyet yürüttüğü kaydedildi.

Tayvan'da 2022'de bir Mirage 2000 savaş uçağı, Ada'nın doğusunda denize düşmüş, pilot düşüşten önce koltuk fırlatma yönetimiyle kendini tahliye ederek kurtulmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading