Yandex Metrica

Avrupa'da PKK propagandası! Fransız ve Alman televizyonları teröristlere söz hakkı verdi

Avrupa'da PKK propagandası! Fransız ve Alman televizyonları teröristlere söz hakkı verdi

Avrupa'da terör propagandası yapılmaya devam ediliyor! Son olarak Fransa-Almanya ortaklığındaki televizyon kanalında terör örgütü PKK propagandası yapıldı, skandal röportajlar ekrana taşındı.

Dünya

28.08.2024, 16:54

Alman ve Fransız ortak TV kanalı ARTE'de "Avrupa'da PKK: Silahlı mücadele mi, terörizm mi?" başlıklı bir belgesel yayınlandı.

Terör propagandasının yapıldığı televizyon kanalında, Fransa Komünist Partisinden (PCF) eski senatör Laurence Cohen ile yapılan röportaja yer verildi.

Ne Harris ne Trump! Müslümanlar 3. yolu seçti: MAPAC ABD seçimlerinde Jill Stein'e destek verecek! Ne Harris ne Trump! Müslümanlar 3. yolu seçti: MAPAC ABD... Haberi Görüntüle

AKILLARA DURGUNLUK VEREN RÖPORTAJLAR

PKK terör örgütünün Avrupa'daki birçok elebaşının konuşturulduğu belgeselde ayrıca Fransa'da PKK/KCK bağlantılı grupların çatı yapılanması olan Kürt Demokratik Konseyi (CDK-F) Eş Başkanı Şahin Polat ve CDK Sözcüsü Berivan Fırat'ın, örgütün bu bağlantılarını savunduğu röportajlar yer aldı.

Harris Trump'ı yoldan çıkardı! TIME dergisi dün geceyi analiz etti: Başı belada! Harris Trump'ı yoldan çıkardı! TIME dergisi dün geceyi analiz etti:... Haberi Görüntüle

20 MİLYON AVRO PARA TOPLAMIŞLAR

Terör örgütü PKK'nin Fransa ve Avrupa genelindenasıl finanse edildiğine değinilen belgeselde, Avrupa genelinden her yıl örgüte 20 milyon avro tutarında para akışı sağlandığı ifade edildi.

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading