Avrupa'nın gerçek yüzü: İşkence, tecavüz! Göçmen çocuklar uyuşturucu kartellerinin elinde!

Avrupa'nın gerçek yüzü: İşkence, tecavüz! Göçmen çocuklar uyuşturucu kartellerinin elinde!

Avrupa'nın gündeminde AP seçimleri ve aşırı sağcılar var. Batılı siyasetçilerin koltukları sallanırken İngiliz Guardian gazetesi Batı'nın gerçek yüzünü yazdı. İşkence, tecavüz, her yıl kaybolan 15 bin göçmen çocuğun kartellerin eline geçmesi ve çok daha fazlası... İşte Avrupa'nın gerçek yüzü.

Dünya

12.06.2024, 12:46

Avrupa Birliği'nin (AB) pek çok yerinde aşırı sağ partiler, göç, enflasyon ve çevre reformlarının maliyeti konusunda endişeli olan seçmenlerin oyunu alarak resmen yeni bir dönemin başlayacağının sinyallerini verdi.

Avrupalı siyasetçiler bir yandan AP içindeki kendi ülkelerindeki koltuklarını garantiye almak için 'Kirli' ve yoğun pazarlıklarına şimdiden başladı. Avrupa'da göçmen karşıtlığı hızla büyürken, İngiliz merkezli Guardian gazetesi Avrupa'nın gerçek yüzünü ortaya çıkardı.

Malatya sallandı Siyonistler bayram etti: Malatya sallandı Siyonistler bayram etti: "Yerle bir ol Türkiye" Haberi Görüntüle

AVRUPA'NIN GERÇEK YÜZÜ: GÖÇMEN ÇOCUKLAR KARTELLERİN ELİNDE

Avrupa'da her yıl binlerce göçmen, masum çocuk uyuşturucu kartellerinin eline teslim ediliyor. Guardian'da yer alan habere göre yaklaşık olarak her yıl 15 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk, Avrupa sınırlarına ulaşıyor ve bir daha haber alınamıyor.

Bu çocukların karteller tarafından kaçırıldıkları ve zorla uyuşturucu satışında kullanıldıkları ise tespit edilmiş bir gerçek. Kartellerin göçmen çocuklara uyuşturucu satmamaları halinde tecavüz ve işkence ettikleri de saptandı.

Habere göre Avrupa'daki uyuşturucu ticaretinin geliri 10 milyar euro'dan fazla. Afrikali çocuklar, İsveç, Fransa, Belçika, Hollanda, İspanya gibi birçok ülkedeki uyuşturucu ticaretlerinde kullanılıyor.

Son ana kadar çatıştı: İşte Hamas lideri Yahya Sinvar'ın son görüntüleri Son ana kadar çatıştı: İşte Hamas lideri Yahya Sinvar'ın son... Haberi Görüntüle

BATININ SİYASETÇİLERİ DEĞİŞEBİLİR

ABD basını, AP seçimlerindeki aşırı sağcı partilerin yükselişini değerlendirdi. ABD'de Kasım ayında başkanlık seçimi yapılacak. Mevcut başkan Joe Biden ile eski başkan Donald Trump, 2024 Kasım seçimlerinde karşı karşıya gelecek. CNN'deki analizde Trump'ın da Avrupa'daki aşırı sağcılar ile benzer söylemlerde olduğuna dikkat çekildi.

Ayrıca Fransa lideri Macron, Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun da koltuklarının sallantıda olduğunu bildiklerini ve çalışmalarına hız kazandırdıkları belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

3

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading