Azerbaycan'dan Ermenistan'a uyarı: Provokasyonlara son vermezseniz gerekli tedbirleri alacağız!

Azerbaycan'dan Ermenistan'a uyarı: Provokasyonlara son vermezseniz gerekli tedbirleri alacağız!

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, "Bölgedeki durumun tırmanmasının tüm sorumluluğunun Ermenistan'ın askeri ve siyasi liderliğine ve onun patronlarına ait olacağını ilan ediyoruz" ifadeleriyle 'Provokatif' adımlara tepki gösterdi.

Dünya

25.07.2024, 17:53

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan'a yönelik askeri yardımlar ve provokatif davranışlar ile ilgili bir açıklamada bulundu.

AB'nin üzerindeki baskı artıyor! Hatalı harcamalar ve milyarlarca euroluk vurgunlar... AB'nin üzerindeki baskı artıyor! Hatalı harcamalar ve milyarlarca euroluk vurgunlar... Haberi Görüntüle

'GEREKLİ TEDBİRLER ALINACAKTIR'

Açıklamada, "ABD'nin askeri tatbikatları, Fransa'nın silah tedariği ve AB'nin askeri yardımı, işgalci Ermenistan'ı provokasyona teşvik ediyor. Ülkemize yönelik bu tür provokasyon eylemlerine son verilmediği takdirde Azerbaycan Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri'nin cephaneliğindeki tüm imkanlar kullanılarak meşru müdafaa amacıyla gerekli karşı tedbirler alınacaktır" denildi. 

Piranha IIIC ve Spike füzeleri o ülkeye konuşlandırıyor! NATO'da hareketlilik var! Piranha IIIC ve Spike füzeleri o ülkeye konuşlandırıyor! NATO'da hareketlilik... Haberi Görüntüle

'TÜM SORUMLU ERMENİSTAN VE ONLARIN PATRONLARI'

Açıklamada, "Bölgedeki durumun tırmanmasının tüm sorumluluğunun Ermenistan'ın askeri ve siyasi liderliğine ve onun patronlarına ait olacağını ilan ediyoruz" ifadeleri kullanıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading