Yandex Metrica

Bakan Fidan duyurmuştu! Kremlin doğruladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin bir araya gelecek

Bakan Fidan duyurmuştu! Kremlin doğruladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin bir araya gelecek

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Kazakistan'da görüşebileceğini doğruladı.  

Dünya

25.06.2024, 08:20

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın Erdoğan-Putin görüşmesine ilişkin açıklamaları Kremlin tarafından doğrulandı.

Bakan Fidan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Dışişleri Bakanı Vladimir Putin'in bir araya gelebileceğini söylemişti. Erdoğan ile Putin'in Kazakistan’da gerçekleşmesi planlanan Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) toplantısında bir görüşme planlanabileceğine dair açıklamasına dair Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov’dan yanıt geldi.

100 milyondan fazla kişi izliyordu: Trump-Biden düellosuna damga vuran reklam! Go Türkiye 100 milyondan fazla kişi izliyordu: Trump-Biden düellosuna damga vuran reklam!... Haberi Görüntüle

'BÖYLE BİR İMKAN ŞU ANDA DEĞERLENDİRİLİYOR'

Kremlin Sözcüsü Peskov, Bakan Fidan'ın açıklamalarının ardından Rus basınına yaptığı değerlendiremede bu ihtimali doğrulayarak, "Evet. Böyle bir imkan şu anda değerlendiriliyor" ifadelerini kullandı.

Sahilde yürürken dalgalara kapıldı! Genç modelin trajik ölümü yürek burktu! Sahilde yürürken dalgalara kapıldı! Genç modelin trajik ölümü yürek burktu! Haberi Görüntüle

BAKAN HAKAN FİDAN DUYURMUŞTU

Canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, iki liderin görüşmesine dair planlama yapılacağını belirtmişti. Bakan Fidan açıklamada, "Sayın Putin'in Türkiye ziyaretini bekliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın davetleri olmuştu. Onların ve bizim seçim süreci oldu. Önümüzdeki günlerde bu konular oturulur, konuşulur diye düşünüyorum." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading