Yandex Metrica

Sitede Ara

Bebeği beşik yerine fırına koydu! Trajik olay sonrası cani anne tutuklandı!

Bebeği beşik yerine fırına koydu! Trajik olay sonrası cani anne tutuklandı!

Amerika'da bir anne bebeğini uyutmka için beşiğine değil fırına koydu. Fırına koydu bebeği acı şekilde hayatını kaybetti.

Dünya

13.02.2024, 01:01

Amerika'nın Kansas eyaletinde gerçekleşen akılalmaz olay duyanları hayrete düşürdü. Bir anne bebeğini uyutmak için beşiğine koymayarak mutfağındaki fırının içine koydu. Polis ekiplerine ihbarda bulunan bir kişi sonrası eve gelen ekipler bebeğin yanmış cesedi ile karşılaştı.

Modifiye edilmiş kaplumbağa tanklarına çelik zırh! Fırtına birliklerine alan sunacak: Modifiye edilmiş kaplumbağa tanklarına çelik zırh! Fırtına birliklerine alan sunacak: Haberi Görüntüle

BEBEĞİ YANLIŞLIKLA KOYDUĞUNU SÖYLEDİ

26 yaşındaki bebeğin annesi Mariah Thomas, bebeği yanlışlıkla koyduğunu söyledi. Olayın detaylar bilinmese de annenin arkadaşı, akıl sağlığı problemlerinin olabileceğini belirtti. 

Libya'nın doğusundaki hükümetten petrol kararı! Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe'den tepki Libya'nın doğusundaki hükümetten petrol kararı! Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid... Haberi Görüntüle

SAVCILIKTAN OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Olayla iglilenen savcı Jean Peters Baker açıklamasında;  "Bu trajedinin içyüzünün korkunç olduğu konusunda hemfikiriz. Kalplerimiz bu değerli hayatın kaybıyla sarsıldı. Ceza adaleti sisteminin, bu korkunç hadiseye uygun şekilde yanıt vereceğine güveniyoruz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading