Yandex Metrica

Bebek katillerinin Türkiye senaryosuna Dışişleri Bakanlığı'ndan jet cevap: İşlediğiniz suçun hesabını vereceksiniz!

Bebek katillerinin Türkiye senaryosuna Dışişleri Bakanlığı'ndan jet cevap: İşlediğiniz suçun hesabını vereceksiniz!

Türkiye'nin ticaret ambargosu ile küplere binen siyonistler bu kez akla ziyan bir iddiayla sahneye çıktı. İsrail iç güvenlik teşkilatı Şin-Bet', işgal altındaki Batı Şeria'da gerçekleştirdiği bir operasyonu skandal bir şekilde Türkiye ile bağlantılandırdı. İsrail'in sosyal medya trolü Dışişleri Bakanı Yisrael Katz ise bu senaryoyu yaymaya çalıştı. Türk Dışişleri'nden cevap gecikmedi.  

Dünya

21.07.2024, 21:13

Türkiye'nin Mayıs ayı başında ticari ambargo uygulamasıyla büyük darbe yiyen İsrail, Ankara'nın NATO ile Tel Aviv'in işbirliği yapmasına onay vermeyeceğini duyurmasıyla küplere bindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından NATO zirvesinde ilan edilen hamle, Tel Aviv'de taşları yerinden oynattı. 

Hava savunma füzelerinin üretildiği fabrika havaya uçtu! 3 ay içinde ikinci patlama! Kaza mı sabotaj mı? Hava savunma füzelerinin üretildiği fabrika havaya uçtu! 3 ay içinde... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN AMBARGOSUNA TEPKİ

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz ağzından köpükler saçarak sosyal medya mesajları paylaşırken, Ankara jet yanıtla Katz'a haddini bildirdi.İsrail medyası, Temmuz ayı içerisinde Tel Aviv'in Ankara'ya ticari misillemeye hazırlandığını yazdı. Başbakanlık tarafından bakanlıklara gönderilen taslak metinde, özellikle "Türkiye'nin tek taraflı eylemleri diğer ülkeler için emsal teşkil edebilir" cümlesi dikkat çekiciydi.

Film sahnesi değil gerçek! İzlanda'da volkanik patlama: Acil durum ilan edildi! Film sahnesi değil gerçek! İzlanda'da volkanik patlama: Acil durum ilan... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DEN EMİR ALIYORLARMIŞ!

Bugün ise İsrail iç güvenlik teşkilatı Şin-Bet, işgal altındaki Batı Şeria'da gerçekleştirdiği bir operasyonu skandal bir şekilde Türkiye ile bağlantılandırdı.

Şin-Bet, Batı Şeria'daki Ramallah'ta yer alan Birzeit Üniversitesi'nden birçok öğrencinin gözaltına alındığını ve söz konusu Filistinli öğrencilerin Hamas'ın Türkiye'deki şubesinden emir aldığını ileri sürdü.

Amerikan garnizonu Yunanistan'a şok: Türkiye Makedonya'ya silah sevk ediyor Amerikan garnizonu Yunanistan'a şok: Türkiye Makedonya'ya silah sevk ediyor Haberi Görüntüle

 

Tutuklanan öğrencilerin İsrail polisine saldırı hazırlığı içerisinde olduğunu belirten Şin-Bet, grubun Türkiye'deki Hamas şubesi tarafından finanse edildiğini de iddia etti.İsrail basını Şin-Bet'in kanıt olarak yayınladığı dolar ve silah fotoğraflarını sayfasına taşırken, sözde kanıtların nereden elde edildiği ve Türkiye ile bağlantısına dair hiçbir detay yer almadı.

Türkiye donanmasını Mavi Vatan doktrinine göre koordine ediyor! Yunan basınında dikkat çeken analiz: Ege'de denge bozuluyor Türkiye donanmasını Mavi Vatan doktrinine göre koordine ediyor! Yunan basınında... Haberi Görüntüle

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI VE AK PARTİ'DEN JET CEVAP

Dışişleri Bakanlığı, sosyal medya trolü haline dönüşmüş Yisrael Katz'ın paylaşıma tepki gösterdi. Açıklamada Katz'ın, İsrail'in Filistinlilere karşı işlediği suçları 'bir dizi yalan, iftira ve saygısızlığın' arkasına gizlemeye çalıştığı vurgulandı.

İsrail'in, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan 'kirli propaganda faaliyetleri ve psikolojik harekat girişimlerinin' sonuçsuz kalacağı kaydedilen açıklamada şöyle denildi: 

"İktidarda kalmak amacıyla Gazze'de 40 bine yakın Filistinliyi öldüren ve bölgesel bir savaş başlatmak isteyen Netanyahu hükümetinin üyeleri, uluslararası mahkemelerde yargılanacak ve işledikleri suçların hesabını vereceklerdir. Türkiye, Filistin halkının adalet ve barış içinde yaşama hakkını savunmaya ve gerçekleri söylemeye devam edecektir."

Bebek katili İsrail, Gazze'de soykırıma devam ediyor.

AK Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik de Katz'ın iddiasına tepki göstererek "Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği hakikatler, insanlık için değer olmaya devam edecektir. İsrail Dışişleri Bakanı'nın Cumhurbaşkanımız hakkındaki yalanları, bir faşistin hakikate saldırısından ibarettir" ifadelerini kullandı.

Çelik, Netanyahu kabinesinin 21. yüzyılın soykırımcı katliam şebekesi olduğunu belirtti.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading