Yandex Metrica

Sitede Ara

Biden ilk kez sağlık durumuyla ilgili konuştu! Adaylıktan çekilecek mi?

Biden ilk kez sağlık durumuyla ilgili konuştu! Adaylıktan çekilecek mi?

ABD Başkanı Biden, başkanlık yarışı hakkında yaptığı açıklamada, "Ortaya çıkan bir sağlık sorunum olsaydı, doktorlar bana gelip ‘Şu sorunun var, bu sorunun var’ deseydi, başkanlık yarışında kalma kararımı yeniden gözden geçirirdim" dedi.  

Dünya

18.07.2024, 01:50

ABD'de başkanlık yarışı kızışırken Trump canlı yayında elde ettiği psikolojik üstünlük ve suikast girişimiyle oluşturulan mağduriyetle Biden'ı anketlerde geride bırakdı. 

ABD'de başkanlık seçimleri yaklaşırken yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. ABD mevcut Başkanı ve adayı Joe Biden ABD basınına adaylığıyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

Kuzey Kore'de seller can aldı! Kim Jong, aksaklıklardan sorumlu tuttuğu 30 kişiyi idam ettirdi Kuzey Kore'de seller can aldı! Kim Jong, aksaklıklardan sorumlu tuttuğu... Haberi Görüntüle

BIDEN'DAN BAŞKANLIK YARIŞINDAN ÇEKİLECEK Mİ?

Biden, ABD medyasına verdiği bir röportajda yine yaşı ve sağlığı ile bağlantılı sorulara yanıt verdi. Yaşıyla ilgili artan endişelere rağmen şimdiye kadar başkanlık yarışından çekilmeyeceği konusunda kararlı olan 81 yaşındaki Biden'a yeniden düşünmesine neden olacak bir şey olup olmadığı soruldu. Biden, "Ortaya çıkan bir sağlık sorunum olsaydı, doktorlar bana gelip ‘Şu sorunun var, bu sorunun var’ deseydi, başkanlık yarışında kalma kararımı yeniden gözden geçirirdim" dedi.

Azerbaycan'dan toprak talep ediliyordu! Ermenistan anayasası değişiyor: Süreç başladı Azerbaycan'dan toprak talep ediliyordu! Ermenistan anayasası değişiyor: Süreç başladı Haberi Görüntüle

"BAŞKANLIK GÖREVLERİNİ BAŞARIYLA YERİNE GETİREBİLECEK FORMDA"

Öte yandan Beyaz Saray doktoru Kevin O'Connor, Şubat ayında yıllık bir muayenenin ardından Biden'ın "başkanlık görevlerini başarıyla yerine getirebilecek formda, sağlıklı, aktif, güçlü, 81 yaşında bir erkek" olduğunu yazmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading