Yandex Metrica

Sitede Ara

Biden'a 'adaylıktan çekil' baskıları artıyor! Obama da dahil oldu! Demokrat kaynaklardan adaylık iddiası

Biden'a 'adaylıktan çekil' baskıları artıyor! Obama da dahil oldu! Demokrat kaynaklardan adaylık iddiası

Demokrat Parti'nin önde gelen isimlerinden eski Başkan Barack Obama ve bazı demokratlar Başkan Biden'ın seçimi kazanma şansının önemli ölçüde azaldığını düşünüyor. Covid-19 testi pozitif çıkan Biden'ın komplikasyonları gerekçe göstererek adaylıktan çekilebileceği iddia edildi. 

Dünya

19.07.2024, 11:02

ABD'de başkanlık seçimine aylar kala Joe Biden'a yönelik baskılar artıyor. ABD eski Başkanı Barack Obama, yakın çevresindekilere, Başkan Joe Biden'in seçimi kazanma şansının büyük ölçüde azaldığı ve adaylığını gözden geçirmesi gerektiğini söylediği belirtiliyor. Obama, adaylığı hakkında soru işaretlerine yol açan canlı yayın tartışmasından sonra Biden'la yalnızca bir kez konuştu. Adaylığıyla ilgili kararı Biden'ın kendisinin vermesi gerektiği açıkça ifade eden Obama, Başkan'ın karar alma sürecini tek başına etkileyebileceği fikrine karşı çıktı.

The Washington Post'ta yer alan habere göre Obama, Biden'ın seçim kampanyasının geleceği hakkındaki görüşmelere katıldı. Başta Temsilciler Meclisi eski Başkanı Nancy Pelosi de dahil olmak üzere birçok endişeli Demokrattan telefon aldı ve görüşlerini paylaştı. Bu görüşmelerde Obama, Biden'ın harika bir başkan olduğunu düşündüğünü ve onun başarılarını korumak istediğini söyledi. Obama, bazı görüşmelerde Biden'ın anketlerdeki düşüşünden, Trump'ın oyunun yükselmesinden ve bağışçıların başkanı terk ettiğinden endişe duyduğunu söyledi.

Herkese var Türkiye'ye yok: Batı Balkanlar, Ukrayna ve Moldova'ya AB'den üyelik mesajı Herkese var Türkiye'ye yok: Batı Balkanlar, Ukrayna ve Moldova'ya AB'den... Haberi Görüntüle

BİDEN ADAYLIKTAN ÇEKİLEBİLİR

Demokratlar da Biden'ın seçimi kazanma ihtimalinin giderek düştüğünü düşünüyor. Covid-19 testi pozitif çıkan Biden'ın bu hafta sonu sağlık sorunlarını gerekçe göstererek adaylıktan çekileceği ve yerine Kamala Harris'i işaret edeceği belirtiliyor. 

Öte yandan Kamala Harris'in olayı başkan yardımcısı adayları ile ilgili de iddialara ortaya başladı. Demokratlar Harris'in yardımcısı adayaları için sürpriz isimler olduğunu iddia ediyor. 

Acılı annenin son ninnisi! Filistinli anne İsrail saldırısında ölen çocuğunu ninniyle uğurladı! Acılı annenin son ninnisi! Filistinli anne İsrail saldırısında ölen çocuğunu... Haberi Görüntüle

'BİDEN'IN YARIŞTAN ÇEKİLMESİ AN MESELESİ'

ABD Başkanı ve Demokrat Partili Başkan adayı Joe Biden'ın seçim yarışından çekilmesinin an meselesi olduğu öne sürüldü.

Reuters'a konuşan Demokrat Partili bir kaynak, "Başkan Biden'ın  seçim yarışından çekilmesinin an meselesi" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading