Yandex Metrica

Biden'dan Gazze'de ateşkes açıklaması: 'Netanyahu çaba göstermiyor'

Biden'dan Gazze'de ateşkes açıklaması: 'Netanyahu çaba göstermiyor'

ABD Başkanı Joe Biden Gazze Şeridi’nde ateşkes ve esir takası anlaşmasına ilişkin yaptığı açıklamada, Netanyahu’nun Hamas ile anlaşma yapmak için “yeterince çaba gösterdiğini düşünmediğini” söyledi.  

Dünya

02.09.2024, 19:24

Gazze Şeridi'nde İsrail tarafından dünyanın gözleri önünde işlenen soykırımın en büyük ortaklarından ABD Başkanı Joe Biden, Gazze Kasabı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun ateşkes için yeterince çabalamadığını söyledi. 

Soykırımcı İsrail'in saldırılarının ardından Gazze Şeridi’nde ölü bulunan 6 esirin ardından Netanyahu hükümetine karşıtı protestolar ülke genelinde devam ediyor. Hamas ile anlaşmaya yanaşmayan Netanyahu’ya öfke büyüyor.

Mega-tsunami şoku! 90 saniyede bir beşik gibi sallandı: 9 gün durmadan devam eden sarsıntının gizemi çözüldü Mega-tsunami şoku! 90 saniyede bir beşik gibi sallandı: 9 gün... Haberi Görüntüle

"ABD NİHAİ TEKLİF SUNMAYA YAKIN"

İsrail hükümetinin en büyük destekçisi ABD Başkanı Joe Biden Beyaz Saray’da gazetecilere yaptığı açıklamada, Gazze Şeridi’nde tutulan esirlerin serbest bırakılmasına yönelik bir anlaşma için nihai bir teklif daha sunmaya yakın olduğunu söyledi.

Netanyahu'nun bir rehine anlaşması sağlamak için yeterince çaba gösterdiğini düşünüp düşünmediği sorulduğunda Biden “Düşünmüyorum” cevabı verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading