Yandex Metrica

Biden'ın gemileri yaktı! Putin'e savaş resti: Bu savaştan galip çıkamayacak

ABD Başkanı Joe Biden, İngiltere Başbakanı Keir Starmer ile yaptığı görüşmede Rusya ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Joe Biden, gözdağı verirken, "Şurası açık ki bu savaştan Putin galip çıkmayacak, Ukrayna galip çıkacak" dedi.

Dünya

14.09.2024, 14:58

ABD Başkanı Biden, İngiltere Başbakanı Starmer'i Beyaz Saray'da kabul ederken, ikili Rusya-Ukrayna savaşı, Orta Doğu'daki durum ve Hint-Pasifik bölgesindeki meseleler ekseninde görüşme gerçekleştirdi. 

Son fırsat! Bir kez daha temas sağlandı: İsrail-Hamas arasında esir takası olacak mı? Son fırsat! Bir kez daha temas sağlandı: İsrail-Hamas arasında esir... Haberi Görüntüle

MOSKOVA'YA GÖZDAĞI UKRAYNA'YA DESTEK

ABD'nin Ukrayna'ya ağladığı uzun menzilli füzelerin Rusya topraklarını kısıtlayan sınırlamaların kaldırılıp kaldırılmayacağına ilişkin tartışmaların gölgesinde gerçekleştirilen görüşmede iki lider, Ukrayna'ya tam destek verirken Moskova'ya da gözdağı verdi.

O ülkeden Türk vatandaşlarına vize muafiyeti: 15 yaş altı ve 50 yaş üstü faydalanabilecek O ülkeden Türk vatandaşlarına vize muafiyeti: 15 yaş altı ve... Haberi Görüntüle

"BU SAVAŞTAN PUTİN GALİP ÇIKMAYACAK"

Görüşme öncesinde basına kısa bir açıklama yapan Biden, "Ukrayna kendisini Rusya'nın saldırganlığına karşı korumaya çalışırken ABD de İngiltere ile birlikte Ukrayna'ya destek verdi." diyen Biden, "Şurası açık ki bu savaştan Putin galip çıkmayacak, Ukrayna galip çıkacak." değerlendirmesini yaptı.

55 milyon dolarlık uçak düşürüldü!  R-73 füzesi gökyüzünde avladı! Filo ağır yaralı 55 milyon dolarlık uçak düşürüldü! R-73 füzesi gökyüzünde avladı! Filo... Haberi Görüntüle

"PUTİN HAKKINDA FAZLA DÜŞÜNMÜYORUM"

Putin'in "ABD ile Rusya arasındaki olası bir doğrudan çatışma ihtimaline" ilişkin sözlerine tepkisi sorulan Biden, "Vladimir Putin hakkında fazla düşünmüyorum." yanıtını verdi.

İsrail'in Gazze'deki saldırıları sürerken olası bir ateşkes sürecini de görüşeceklerini ifade eden Bıden ,"Orta Doğu'da Hamas'ın elindeki esirlerin serbest bırakılması, acil bir ateşkesin sağlanması ve Gazze'ye insani yardımların artırılmasını sağlayacak bir anlaşma ile ilgili çalışmalarımızı da ele alacağız." dedi. 

Azerbaycan'dan Ermenistan'a uyarı: 'Barış ihtimalini zedeleyecek açıklamalardan vazgeç' Azerbaycan'dan Ermenistan'a uyarı: 'Barış ihtimalini zedeleyecek açıklamalardan vazgeç' Haberi Görüntüle

MÜTTEFİKLERİYLE İŞBİLİĞİ MESAJI 

Hint-Pasifik bölgesindeki son durumu da görüşeceklerini kaydeden Biden, isim vermeden Çin'in bölgedeki faaliyetlerine karşı müttefikleriyle birlikte işbirliği halinde oldukları mesajını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading