Yandex Metrica

Binlerce dron gökyüzüne yükseldi: Gece boyu bomba sesleri dinmedi: Kan kokusu ağırlaşıyor

Binlerce dron gökyüzüne yükseldi: Gece boyu bomba sesleri dinmedi: Kan kokusu ağırlaşıyor

Cumartesi'yi Pazar'a bağlayan gece hem Rus hem de Ukrayna ordusuna ait binlerce dron gökyüzüne yükseldi. Bomba seslerinin bir an olsun bile durmadığı savaş bölgesinde kan kokusu barut kokusunun önüne geçti.

Dünya

15.09.2024, 15:40

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Rusya Hava Savunma Kuvvetleri'ne bağlı birimler, Ukrayna'nın bir gecede Rusya'nın yedi bölgesini hedef alan 29 İHA'yı imha etti.

A Milli Futbol Takımı, Galler deplasmanında! İşte Montella'nın muhtemel 11'i A Milli Futbol Takımı, Galler deplasmanında! İşte Montella'nın muhtemel 11'i Haberi Görüntüle

UKRAYNA DRONLARI İMHA EDİLDİ

Bakanlığın Telegram uygulamasından yaptığı açıklamaya göre, insansız hava araçlarından 15'i Ukrayna sınırındaki Bryansk bölgesinde düşürülürken, geri kalanı Smolensk, Orlov, Belgorod, Kaluga ve Rostov bölgelerinde imha edildi.

Ukrayna Hava Kuvvetleri ise Pazar sabahı, Ukrayna hava savunma birliklerinin Rusya'nın gece boyunca Ukrayna topraklarını hedef alan 14 insansız hava aracından 10'unu imha ettiğini duyurdu.

Cem Gürdeniz'den komşuyu çıldırtan yorum: Stalin Yunanistan'ı İngiltere'ye ikram etti!  Hem de peçete kağıdına yazılan bir anlaşma ile! Cem Gürdeniz'den komşuyu çıldırtan yorum: Stalin Yunanistan'ı İngiltere'ye ikram etti!... Haberi Görüntüle

İSKENDER FÜZELERİNE NE OLDU?

Telegram uygulamasında yer alan aynı açıklamaya göre Rusya, Odesa'nın güney bölgesini hedef alan iki İskender M balistik füzesi ve bir Kh-59 güdümlü füzesini fırlattı.

Hava Kuvvetleri'ne göre güdümlü füze imha edildi ancak İskender füzelerine ne olduğu veya saldırıda hasar olup olmadığı belirtilmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading