Yandex Metrica

Bir haftada 200 milyon dolar bağış topladı: ABD'de Harris rüzgarı

Bir haftada 200 milyon dolar bağış topladı: ABD'de Harris rüzgarı

ABD'de Kamala Harris rüzgarı esiyor! Joe Biden'ın yarıştan çekilmesiyle birlikte Demokratların adayı haline gelen Başkan Yardımcısı Kamala Harris, seçimler için seçimler için başlattığı kampanyanın ilk haftasında 200 milyon dolar bağış topladı.

Dünya

28.07.2024, 22:31

Harris'in ekibinden yapılan açıklamada, son rakamlara göre toplanan paranın yüzde 66'sının ilk kez bağış yapanlardan ve Biden'ın yarıştan çekilip Harris'i desteklediğini söylemesinin ardından geldiği bildirildi.

Dost ateşi pahalıya patladı: F-16 faturası komuta kesildi! Batı'dan yalvar yakar alınan jet uçağını düşürmüşlerdi! Dost ateşi pahalıya patladı: F-16 faturası komuta kesildi! Batı'dan yalvar... Haberi Görüntüle

İLK HAFTADA 200 MİLYON DOLAR

5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinde Demokratların başkan adaylığına en yakın ismi Harris'in, seçim kampanyanın ilk haftasında 200 milyon dolar bağış topladığı belirtilen açıklamada, 170 bini aşkın kişinin de destek amacıyla kampanyaya gönüllü olarak kayıt yaptırdığı kaydedildi.

Yapay zeka artık her yerde! ABD'de polisler tutanaklarını yapay zekaya yazdırıyor! Yapay zeka artık her yerde! ABD'de polisler tutanaklarını yapay zekaya... Haberi Görüntüle

SEÇİM SONUÇLARINA ETKİ EDER Mİ?

Harris, Biden'ın onu aday göstermesinden sonraki 24 saatte 81 milyon dolar bağış toplamış ve bu miktar 24 saat içinde ulaşılmış en yüksek bağış miktarı olarak kayda geçmişti.

ABD'de başkanlık seçim sürecinde toplanan bağışların miktarı ve bağışçı sayısı, seçim sonuçlarına ilişkin fikir vermesi bakımından yakından takip ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading