Yandex Metrica

Sitede Ara

Bitmeyen katliam! İsrail'den Han Yunus'a hava saldırısı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Son dakika haberleri... Terör devleti İsrail, Han Yunus'a hava saldırısı düzenlendi. Siyonistlerin düzenlediği hava saldırısında çok fazla ölü ve yaralı olduğu bildiriliyor.

Dünya

16.07.2024, 16:09

ABD başta olmak üzere birçok ülkenin desteğini arkasına alarak dünyada eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları acımasızca devam ediyor.

Hedef gözetmeksizin her yeri bombalayan çocuk, kadın, yaşlı demeden herkesi öldüren İsrail güçleri, şu ana kadar 39 bine yakın masum Filistinliyi katletti. 9 aydan bu yana Gazze'yi bombalayan İsrail ordusu, 89 binden fazla kişiyi de yaraladı.

Bu savaşı kaybederiz! ABD'de çok konuşulacak rapor: Bizim için geri dönüşü olmayan bir yıkım olur Bu savaşı kaybederiz! ABD'de çok konuşulacak rapor: Bizim için geri... Haberi Görüntüle

HAN YUNUS'A SALDIRI: ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR

Yerinden edilmiş 1,5 milyon insanın yaşadığı Refah kentine geniş kapsamlı operasyon hazırlığı içerisinde olan İsrail, dünya kamuoyunun ateşkes çağırlarına kulağını tıkarken bebek katili Netanyahu'nun acımasız ve zorba ordusu saldırmaya vermeye devam ediyor.

İsrail, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'ta binlerce sivilin sığındığı bir bölgeyi bombaladı. Saldırıda en az 13 Filistinlinin öldüğü, 26'sının da yaralandığı açıklandı.

İsrailli eski Tümgeneralden 'parçalara ayrıldık' itirafı: Tel-Aviv uçuruma sürüklenecek! İsrailli eski Tümgeneralden 'parçalara ayrıldık' itirafı: Tel-Aviv uçuruma sürüklenecek! Haberi Görüntüle

SİYONİSTLER, OKULU DA VURDU

İsrail güçleri, Gazze Şeridi'nin orta kesimlerindeki bir okulu da vurdu. Saldırıda 15 kişi öldürüldü. Çok sayıda kişi yaralandı. Nuseyrat Mülteci kampını bombalayan İsrail güçleri 11 kişiyi daha öldürdü, çok sayıda kişiyi yaraladı. Zavaide bölgesindeyse İsrail güçlerinin saldırısı sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi. Refah'ta 4, Gazze'de 2 Filistinli katledildi.

3 milyon tonluk dev doğalgaz anlaşması! 15 yıl boyunca sürecek 3 milyon tonluk dev doğalgaz anlaşması! 15 yıl boyunca sürecek Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DEN SERT TEPKİ

Katliamnın ardından Türkiye'den İsrail'e sert tepki geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ''İsrail’in Gazze'nin güneyindeki Han Yunus'ta binlerce sivilin sığındığı bölgeyi bombalamasını lanetliyoruz. Uluslararası toplumun ve kurallara dayalı dünya düzeni iddiasında bulunan devletlerin, İsrail söz konusu olunca büründükleri sessizliği şiddetle kınıyoruz. Netenyahu ve katliam şebekesi, soykırım ve savaş suçları nedeniyle er ya da geç yargılanacaktır.'' ifadelerine yer verdi.

Son dakika... Suriye’de savaş uçağı düştü! Hangi ülkeye ait olduğu bilinmiyor Son dakika... Suriye’de savaş uçağı düştü! Hangi ülkeye ait olduğu... Haberi Görüntüle

GÜVENLİ BÖLGE İLAN EDİLMİŞTİ

Gazze'deki Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İsrail ordusunun daha önce "güvenli bölge" ilan edilen Han Yunus kentinin El-Mevasi bölgesine hava saldırısı düzenlediği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan  açıklamada, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı bölgeyi hedef alması sonucu 17 kişinin öldüğü, 26 kişinin yaralandığı belirtildi.

İngiltere Kralı Charles ölüm döşeğinde! Saray cenaze hazırlıklarına başladı! İngiltere Kralı Charles ölüm döşeğinde! Saray cenaze hazırlıklarına başladı! Haberi Görüntüle

ÖLÜ VE YARALILAR ENKAZ ALTINDAN ÇIKARLIYOR

Dünyanın gözü önünde eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma imza atan Netanyahu'nun ordusu, Mevasi bölgesinin El-Attar Caddesini vurudu. Saldırıda sivil savunma ekiplerinin ölü ve yaralıları enkaz altında çıkarmaya çalıştığı görüldü.

ABD kampüslerinde Gazze yangını! Okullar açıldı protestolar kaldığı yerden başladı: Polisten öğrencilere sert müdahale ABD kampüslerinde Gazze yangını! Okullar açıldı protestolar kaldığı yerden başladı:... Haberi Görüntüle

90 KİŞİ ÖLMÜŞ 300 KİŞİ YARALANMIŞTI

Hatırlanacağı üzere İsrail ordusu, 13 Temmuz Cumartesi günü öğle saatlerinde El-Mevasi bölgesine saldırı düzenlemişti. Düzenlenen saldırıda en az 90 kişi ölmüş, 300 kişi de yaralanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading