Yandex Metrica

Böyle böyle zengin oluyorlar! Dünyanın en zengin insanı ev alırken indirim istedi: Pazarlık yöntemi ise başına iş açtı

Böyle böyle zengin oluyorlar! Dünyanın en zengin insanı ev alırken indirim istedi: Pazarlık yöntemi ise başına iş açtı

Dünyanın en zenginler listesinde 3. sırada yer alan Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, Miami'de ev satın alırken başını belaya soktu. Pazarlık sırasında kimliğini gizleyen Bezos, daha fazla indirim için bu yöntemi seçtiği ileri sürüldü. Öte yandan bu görüşmeler sırasında kimliğini gizli tutan Bezos'a ev sahibi tarafından dava açılacağı duyuruldu.

Dünya

12.09.2024, 16:13

Fransız LVMH holdinginin CEO'su Bernard Arnault ve Elon Musk'ın hemen ardından dünyanın en zengin 3. iş insanı olan Jeff Bezos, ev pazarlığı sırasında davalık oldu. 198 milyar dolarlık bir servete sahip olan Bezos, Miami'de bir ev satın almak istedi. Fakat daha fazla indirim isteyen Bezos, pazarlık sırasında kimliğini gizli tuttu.

Gözünüz bu gece gökyüzünde olsun! Güneş geceyi aydınlatabilir Gözünüz bu gece gökyüzünde olsun! Güneş geceyi aydınlatabilir Haberi Görüntüle

PAZARLIK İÇİN KİMLİĞİNİ GİZLEDİ

Bezos, Miami'de 7 odalı lüks evin fiyatı için indirim talep ederken kimliğini gizli tutmayı ve böylece sıkı bir pazarlık yapacağını düşündü. Ve öyle de oldu. Evi satan Leo Kryss, satın alan kişinin dünyanın en zengin insanlarından biri olduğunu bilmediği için 6 milyon dolar indirim gitti.

Yunan keşiş Paisius'un Ayasofya kehaneti Atina medyasına umut oldu Yunan keşiş Paisius'un Ayasofya kehaneti Atina medyasına umut oldu Haberi Görüntüle

"BİLSEM İNDİRİM YAPMAZDIM"

6 milyar liralık indirimi yapan Leo Kryss, evi satın alan kişinin Bezos olduğunu öğrenince dolandırıldığını iddia etti. Satışa aracılık yapan emlak firmasına dava açacağını söyleyen Kryss, ''Bezos olduğunu bilseydim indirim yapmazdım'' dedi.

Geçtiğimiz yıl evi 85 milyon dolara satışa çıkardığını belirten Kryss, emlak firmasının ise kendisine evi satın alacak kişinin 79 milyon dolardan fazla para vermeyeceğini söylediğini bildirdi. Öte yandan evin olduğu Miami'deki Indian Creek bölgesinde Tom Brady, David Guetta, Ivanka Trump gibi ünlü isimler de yaşıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading