Yandex Metrica

Bozkurt selamı Siyonistleri rahatsız etti! İsrail medyasında gündem Merih Demiral

Bozkurt selamı Siyonistleri rahatsız etti! İsrail medyasında gündem Merih Demiral

Dün akşam oynanan Türkiye-Avusturya maçında attığı iki golle milli takımı çeyrek finale taşıyan Merih Demiral, attığı goller kadar yaptığı "Bozkurt" işaretiyle de düyna gündemine ilk sıradan giriş yaptı. 2019 yılında Bozkurt işaretini yasaklayan Avusturya'yı attığı iki golle susturan Merih, aynı zamanda Siyonistlerinde yüreğine korku saldı. 

Dünya

03.07.2024, 14:16

İsrail devlet kanalı Kann News sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Merih Demiral'ın golünden sonra yaptığı Bozkurt işaretinden rahatsız oldu. 

"Türkiye'nin yıldızı, antisemik bir milliyetçi selam verdi" diyen Siyonist medya, "Bozkurtlar örgütü, faşist ve ırkçı bir yapıya sahip terör örgütü olarak kabul ediliyor" ifadelerini kullandı. 

Nijer'den Fransa'ya bir darbe daha: Devlete ait şirketin uranyum işletme ruhsatı iptal edildi Nijer'den Fransa'ya bir darbe daha: Devlete ait şirketin uranyum işletme... Haberi Görüntüle

"NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE"

Maç sonu açıklamalarda bulunan Suudi Arabistan'da El-Ehli takımında forma giyen Merih Demiral, "Ne Mutlu Türk'üm diyene! Taraftarımız inanılmaz bir atmosfer yaşattı. Çok gururluyum Türk olduğum için. Bütün taraftarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gol sevincine ilişkin de açıklamalarda bulunan Merih, "Bir gol sevinci vardı aklımda onu yaptım, Türklükle alakalı. Türk olduğum için çok gurur duyuyorum, o yüzden golden sonra onu iliklerime kadar hissetim." ifadelerini kullandı.

Tarih öncesi gelen gizemli canavar! Devasa dişlerine rağmen avını emerek yiyordu Tarih öncesi gelen gizemli canavar! Devasa dişlerine rağmen avını emerek... Haberi Görüntüle

AVUSTURYA'DA BOZKURT İŞARETİ YASAKLANMIŞTI

Avusturya’da 2019 yılında "Aşırıcılık ve siyasal İslam ile mücadele" gerekçesiyle aralarında "Bozkurt" sembolünün de bulunduğu, çeşitli gruplara ait işaret ve sembollerin kullanımı yasaklanmıştı. Merih Demiral'ın yaptığı bozkurt işaretiyle Avusturya'ya gönderme yapmış oldu.

Kritik temasta restler çekildi: Biz her türlü yeneriz, Atom bombası kullanmamıza gerek yok Kritik temasta restler çekildi: Biz her türlü yeneriz, Atom bombası... Haberi Görüntüle

UEFA'DAN SORUŞTURMA

A Milli Futbol Takımımız'ın Avusturya ile oynadığı maça damga vuran yıldız oyuncu Merih Demiral, maç sonunda yaptığı 'bozkurt selamı' nedeniyle UEFA tarafından disipline sevk edildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

UEFA Etik ve Disiplin Müfettişi atandı

Maç: 2 Temmuz 2024 tarihinde Almanya'nın Leipzig kentinde Avusturya ile Türkiye arasında oynanan 2024 UEFA EURO 16 Turu karşılaşması.

Avusturya ile Türkiye arasında 2 Temmuz 2024 tarihinde Almanya'nın Leipzig kentinde oynanan 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu maçıyla ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral'ın uygunsuz davranışlarda bulunduğu iddiasıyla ilgili olarak UEFA Disiplin Yönetmeliği'nin 31(4) maddesi uyarınca bir soruşturma açılmıştır.

Peygamber efendimiz lanetlemişti! Prens gözünü o şehre dikti: Cennet projesi başlıyor Peygamber efendimiz lanetlemişti! Prens gözünü o şehre dikti: Cennet projesi... Haberi Görüntüle

ERGENEKON DESTANI VE BOZKURT

Türk mitolojisinde yol gösterici olarak kabul edilen bozkurtların efsanesi Ergenekon Destanı'na dayanır. Komşuları tarafından tuzak kurularak yok edilen Türklerden geriye kalan birkaç kişinin saklanmak için dağlık bir alanda yol araması ile başlar. Dağların arasında gizlenmiş bir ova bulan bu Türkler, oraya yerleşir ve çoğalır. Yüzyıllar sonra oraya sığmaz hale gelince, çıkmak isterler. Ancak çıkışı bulamazlar. Bunun üzerine çevredeki dağların demir madeninden yapıldığını fark ederler ve demiri eriterek çıkarlar. Çıkışta kendilerine Börte Çene adında bir erkek kurt rehberlik eder.

Habere Tepki Ver

7

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading