Yandex Metrica

Bridgewater üçgeni! Metafizik faaliyetlerle dolu lanetli bölge: Hayaletler, dev yılanlar ve pterodaktiller....

Bridgewater üçgeni! Metafizik faaliyetlerle dolu lanetli bölge: Hayaletler, dev yılanlar ve pterodaktiller....

Bermuda Şeytan Üçgenini duymuşsunuzdur, ama Bridgewater Şeytan Üçgeni adında çok daha kötü görünen bir yer daha var. Ortaya atılan iddialara göre bölgede Hayaletler, dev yılanlar ve pterodaktiller kol geziyor.

Dünya

25.06.2024, 17:27

Dünya çapında pek çok ürkütücü, perili yer var ya da en azından biz duyduk, ancak Bridgewater Üçgeni söz konusu olduğunda işler ciddi görünüyor. Burası, ABD'nin Massachusetts eyaletinin güneydoğusunda yer alan ve bölgede meydana gelen çok sayıda metafizik fenomen nedeniyle büyük bir şöhrete sahip olan bir yer. Peki ama ne tür metafizik fenomenlerden bahsediyoruz?

Pek çok insan Bridgewater Şeytan Üçgeni'nden hayaletler, dev yılanlar ve hatta pterodaktiller olduğunu bildirdi ki bunların soyunun milyonlarca yıldır tükenmiş olduğu düşünüldüğünde bu oldukça zor bir ihtimal olarak görülüyor.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'den dikkat çeken açıklama: Avrupa ve dünyadaki mevcut durumun kızışacak Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic'den dikkat çeken açıklama: Avrupa ve dünyadaki mevcut... Haberi Görüntüle

"SİZİ İÇİNE ÇEKİYOR VE..."

The Patriot Ledger'a konuşan paranormal uzmanı Tim Weisberg, tüm bu olağandışı olaylara neden olan şeyin tek bir olaya bağlı olmadığını, mekanın kendi enerjisi olduğunu söyledi.

Sözlerine devam eden Weisberg, "Burada her ne varsa ve Üçgen her neyi kapsıyorsa, her zaman orada olan bir şeydir" ifadelerini kullandı. "Sizi içine çekiyor ve derinizin altına giriyor. Bu yüzden ona takıntılı hale gelmek ve sürekli ona geri dönen biri olmak çok kolay" diye ekledi.

Paranormal araştırmacı Christopher Balzano da bölgeyi "Pandora'nın Kutusu" olarak tanımlayarak, Bridgewater Üçgeni'nde aklımıza gelebilecek olağandışı ve diğer dünyalara ait her şeyin bulunduğunu açıkladı.

Habere Tepki Ver

1

0

3

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading