Yandex Metrica

Sitede Ara

Bu dik duruşa yenileceksiniz! Dünya onu okul katliamı sonrası tanımıştı: Gazzeli minik aynı yerde zafer pozu verdi

Bu dik duruşa yenileceksiniz! Dünya onu okul katliamı sonrası tanımıştı: Gazzeli minik aynı yerde zafer pozu verdi

Dünya onu katil İsrail'in İbnü'l-Heysem Okulu'na yaptığı saldırı sonrası verdiği kare ile tanımıştı. Katliamın ardından kameralara yansıyan Gazzeli çocuğun korku dolu ifadesi dünya gündeminde geniş yankı uyandırmış, İsrail vahşetini gözler önüne sermişti. Gazzeli Musab El-Mubeyyed şimdilerde ise yaralarını sarıyor ve korkuları ile yüzleşiyor. Öyle ki dünyayı sallayan o fotoğrafı verdiği aynı noktada bu sefer zafer işareti ile İsrail'e yenilmedik mesajı veriyor.

Dünya

23.09.2024, 18:25

Kadın, çocuk, genç, yaşlı ayırt etmeden tüm dünyanın gözleri önünde Gazze'de soykırım yapan katil İsrail, sivillerin yoğun olduğu hastane ve okulları ağır bombardımana tutmuştu.

Vatikan ekonomik reform adımı! Papa'dan kardinallere 'parayı az harcayın' talimatı Vatikan ekonomik reform adımı! Papa'dan kardinallere 'parayı az harcayın' talimatı Haberi Görüntüle

DÜNYA ONU O KARE İLE TANIDI

Kundaktaki bebekten, çocuklara kadar tüm nefretini siviller üzerine kusan İsrail, binlerce masumu hayattan kopardı, yüzlercesini ise yaraladı. İsrail'in soykırım noktalarından biri olan İbnü'l-Heysem Okulu'daki enkaz alanında mahsur kalan Gazzeli çocuk Musab El-Mubeyyed o masum sivillerden biriydi. 

İsrail'in bombaladığı İbnü'l-Heysem Okulu'nda mahsur kalan acı, korku ve endişe dolu ifadesi ile dünya gündemine ilk ısradan giren Musab El-Mubeyyed şimdilerde ise yaralarını sarıyor. 

Lübnan'da ikinci saldırı alarmı! Yetkililerden uyarı: 'Kablosuz cihazlardan uzak durun' Lübnan'da ikinci saldırı alarmı! Yetkililerden uyarı: 'Kablosuz cihazlardan uzak durun' Haberi Görüntüle

GAZZELİ ÇOCUK YARALARINI SARIYOR

Şimdilerde yaralarını saran Gazzeli çocuk Musab El-Mubeyyed, İsrail'in onu vurduğu İbnü'l-Heysem Okulu'nda bu sefer zafer pozu verdi. Vücudundaki yaralara, yüzündeki çiziklere rağmen gözlerden umut ve inanç fışkıran Musab El-Mubeyyed adete İsrail'e beni yenemediniz pozu verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading