Büyük kasırga Amerikalıları narkozdan uyandırdı: İsrail köpeğine tepkiler dinmek bilmiyor

Büyük kasırga Amerikalıları narkozdan uyandırdı: İsrail köpeğine tepkiler dinmek bilmiyor

Helene Kasırgası, siyonist narkozu etkisindeki Amerikalıların bir nebze uyanmasını sağladı. Evi yıkılan felaketzedeler yardım beklerken TV yayınına çıkıp "İsrail'e destek vermeliyiz" diyen Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, milyonların hedefinde. 

Dünya

09.10.2024, 17:08

Florida, Teksas ve Karolina'yı vuran Helene Kasırgası, siyonist narkozu altındaki Amerikalıların bir nebze uyanmasını sağladı.

Evleri ve altyapıyı büyük ölçüde harap eden, 300'ü aşkın kişiyi öldüren, yüzlercesinin de kaybolmasına neden olan kasırga, siyasetçiler için neyin daha önemli olduğunu apaçık ortaya serdi. 

Amerikan Kongresi'nde İsrail'in azılı savunucularından, soykırım destekçisi Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, katıldığı Fox News yayınında felaket bölgesindeki durumu birkaç cümleyle geçiştirdi. 

Graham, "Güney Karolina'nın çoğu bölgesini gezdim, diğer insanlar gibi ben de uykusuzum. Fakat İsrail'de neler olduğuna bakmamız lazım. Devam eden savaşı sürdürebilmeleri için ve savaşın buraya gelmesini önlemek için oradaki dostlarımıza yardım etmemiz gerekiyor" dedi. 

Graham bu sözleriyle, evleri yıkılan ve yer yer cesetleri ağaçların üzerinde asılı kalan Amerikalılardan çok, İsrail imzalı soykırımı önemsediğini ortaya koydu. 

ABD'de Google krizi! Adalet Bakanlığı harekete geçti: Zorla sattıracaklar! ABD'de Google krizi! Adalet Bakanlığı harekete geçti: Zorla sattıracaklar! Haberi Görüntüle

BU PİSLİĞİ GÖRMEK İSTEMİYORUZ!

Siyonist ablukanın ulaştığı boyutu net olarak görmeye başlayan ABD vatandaşları, sosyal medyada Graham ve temsilcisi olduğu soykırımcılara tepki gösterdi. 

İşte o tepki mesajlarından sadece birkaçı:

"Lindsey Graham'ın Helene kurbanlarına yardım yapmaktansa İsrail'e para akışının devam etmesinin daha önemli olduğunu söylediği yayını izledim. 

Gerçekten artık kendimi fiziksel olarak hasta hissediyorum. Ne kadar kötü bir dünyada yaşıyoruz. Kendimi oyalamak için bir şeyler yapmaya çalışırken gözyaşı dökmeye başladım."

"İsrail ha! Eminim ki kendi seçmenlerinizden daha çok İsrail için endişelendiğinizi duyduklarında, seçmenleriniz çok heyecanlanıyorlardır."

"İsrail'e sadakati için iyi para aldığına eminim. Ne de olsa bir grup köylüye destek vermesi için ona kimse para ödemiyor."

"Lanet olası neden bahsediyor böyle!"

"Lindsey Graham'ı neden yönetimden uzaklaştırılamıyor? Bu pisliği derhal dışarı atın!"

"Bu adam neden seçilmeye devam ediyor?"

"Ne yazık ki 2027'ye kadar koltuğunda kalacak. Bu süre çok uzun."

Lindsey Graham'a tepkiler dinmek bilmedi.

"Onu koltuğundan uzaklaştıramazlar. Çünkü ellerinde onu eşcinsel ilişki halinde gösteren o kadar çok görüntü var ki..."

"Bu durumda bile insanları bariz şekilde umursamıyor. Onlar için her şey sadece politika. İğrenç."

"Yabancı ülkeleri kendi insanlarının önüne koyan bu politikacılara dayanamıyorum. Onlar haindir, görevlerinden alınmalıdır."

"Önce Amerika'ydı, değil mi Lindsey?"

"Ne yani? Gazze'den ABD'ye füze mi atacaklarmış?"

"Graham acınası bir adam... Amerikalıları umursamayan Cumhuriyetçileri temsil ediyor. Keşke biri ona karşı yarışsaydı."

"Kongre'deki son döneminin tadını çıkar Lindsey... Senin gibi hasta politikacılardan bıktık."

"Yüce İsa! Vatandaşlığı elinden alınmalı ve bu adam ülkeye sokulmamalı."

"Seçimlerde yeniden aday olup olmayacağını gerçekten merak ediyorum."

"Karolina'dan İsrail'e nasıl geçiverdi birden? Yoksa İsrail'de Güney Karolina adında bir şehir mi var?"

"Lindsey için 'Önce Amerika' değil."

"Bu savaş çığırtkanından nefret ediyorum. Bir an önce gittiğini görmek istiyoruz."

Binlerce asker şehre girdi, doğu cephesinde bir kent daha düştü: İşte ilk görüntüler Binlerce asker şehre girdi, doğu cephesinde bir kent daha düştü:... Haberi Görüntüle

FELAKETİN DAHA BÜYÜĞÜ GELİYOR

Joe Biden yönetimi evleri yıkılan Amerikalılara tek seferlik olmak üzere 750 dolar tutarında ödeme vaat ediyor. Felaketzedelerin imdadına koşmayan yönetim, İsrail'e yardım konusunda ise gayet bonkör. ABD son bir yılda İsrail'e en az 22 milyar dolarlık silah sevk etti. 

Gazze'de 30 bini kadın ve çocuk olmak üzere 45 binden fazla masum sivil, Amerikan füzeleriyle öldürüldü. Haftalardır Helene Kasırgası ile boğuşan soykırımcılar için daha büyük bir felaket ise kapıda. 

Helene Kasırgası'ndan daha şiddetli olacağı öngörülen 'Milton Kasırgası' 9 Ekim Çarşamba gününden itibaren denizden karaya ulaşacak. Florida'nın en az 50 ilçesini etkilemesi beklenen Milton'un, ABD tarihinin gördüğü en şiddetli kasırga olacağı belirtiliyor. 

Yetkililer, kasırganın Tampa Körfezi de dahil bazı bölgelerde 3 metrenin üzerinde, yıkım gücü yüksek dalgalara sebep olabileceğini kaydediyor. Rüzgarın hızı ise saatte yaklaşık 290 kilometreye çıkacak. 

Eşcinsel siyonist Lindsey Graham'ın İsrail'e destek amaçlı bir sonraki televizyon konuşmasını ne zaman yapacağı bilinmiyor. 

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading