Sitede Ara

Büyülü keşif! Hiçliğin ortasında klonlanan uzaylı yumurtaları! Bilim adamları suskun!

Büyülü keşif! Hiçliğin ortasında klonlanan uzaylı yumurtaları! Bilim adamları suskun!

Hollanda'da bir nehirde dinozor yumurtasına benzeyen garip turuncu bir kütle keşfedildi. Söz konusu keşif bilim kurgu bilimlerini andırırıken bilim insanları keşfe ilişkin net bir açıklama yapamadı.

Dünya

27.10.2024, 18:08

Bilim insanları bu canlıların nasıl olup da Hollanda'nın Utrecht kentindeki bir kanala düştüğünü anlayamadıkları için kafaları karışmış durumda. Ekolojist Anne Nijs yerel medyaya yaptığı açıklamada, bu fenomenin Hollanda'da genellikle kaydedilmediğini söyledi.

Sözlerine devam eden Nijs "Büyük koloni birçok hayvanın bir araya gelmesiyle oluşur. Belli bir noktada bir koloni oluştururlar ve farklı koloniler daha sonra tekrar birbirine yapışabilir. Çapı 2 metreye kadar çıkabilen bir tür çuval oluşuyor. Bu çuval daha sonra kendini bir şeye bağlar" ifadelerini kullandı.

Gönüllüler iğrenç, düzensiz kütleyi kanaldaki bir adada keşfettiler.

Türkiye uzun zamandır bu ziyareti bekliyordu: Çin Devlet Başkanı Cinping, Türkiye'ye geliyor Türkiye uzun zamandır bu ziyareti bekliyordu: Çin Devlet Başkanı Cinping,... Haberi Görüntüle

UZAYLI YUMURTASI MI?

Açıklamalarına devam eden Nijs "Burada ilk kez keşfediliyorlar. Bu yüzden çok özel bir hikaye" dedi. 

Uzman, bu canlıların korkutucu görünmelerine rağmen insanlar için zararsız olduklarını da sözlerine ekledi. Amerika Birleşik Devletleri'nin Doğu Kıyısı'nda ortaya çıktığı düşünülen bu küçük, tuhaf organizmalar Almanya'da ilk kez 1883 yılında görülmüştü.

Geçtiğimiz ilkbaharda Oklahoma'da bu organizmalardan oluşan bir koloni bulunmuş ve The Sun'ın haberine göre bu koloni “uzaylı yumurtası” oldukları gibi çeşitli komplo teorilerine yol açmıştı.

Soykırımın ülkesinden bir şampiyon! Dünya Karate Şampiyonası’nda Filistin’e ilk altın madalyasını kazandırdı Soykırımın ülkesinden bir şampiyon! Dünya Karate Şampiyonası’nda Filistin’e ilk altın... Haberi Görüntüle

AVRUPA'DA HIZLA YAYILIYOR

Nijs,“1990'dan bu yana tür Batı Avrupa'da ortaya çıktı ve hızla yayılıyor” dedi. Bryozoanlar hem erkek hem de dişi üreme organlarına sahip canlılardır, bu da kendi başlarına üremelerini sağlar.

Bu garip canlıların kayıtlara geçmiş yaklaşık 6.000 türü bulunmaktadır ancak ideal olarak bir sonraki yüzmeye gittiğiniz yerde onları etrafta dolaşırken görmek istemezsiniz...

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading