Yandex Metrica

Sitede Ara

Canlı yayında trajik ölüm! Yemek videosu çeken kadın hayranlarının gözleri önünde can verdi!

Canlı yayında trajik ölüm! Yemek videosu çeken kadın hayranlarının gözleri önünde can verdi!

Çin'de sosyal medya üzerinden yemek videoları çeken Pan Xiaoting canlı yayında izleyicilerin gözü önünde öldü. Aşırı miktarda ağızına yemek alan ve 10 saat boyunca durmadan yemek yediği için genç kadın yaşamını yitirdi. 

Dünya

19.07.2024, 18:01

Mukbang adı verilen yemek videolarını çeken Pan Xiaoting sosyal medya hesabı üzerinden 'aşırı yeme meydan okumaları' yarışmasına katıldı.  Ancak genç kadın 10 saat boyunca aralıksız yemek yeme yarışmasında atalihsiz bir olay yaşadı.

Akılalmaz hata! Dalak yerine karaciğeri aldılar! Tüm dünya bu skandalı konuşuyor Akılalmaz hata! Dalak yerine karaciğeri aldılar! Tüm dünya bu skandalı... Haberi Görüntüle

CANLI YAYINDA FENALAŞTI

Canlı yayında açtığı yemek videosu ile 10 kilogram yemek yeme hedefine ulaşmak için tuhaf yiyeclerle dolu masaya oturdu. Ancak genç kadın videoları çektiği sırada canlı yayında izleyicilerin gözü önünde fenalaştı.

Para piyasaları bu verilere odaklanmıştı: ABD ekonomisi ikinci çeyrekte yüzde 3 büyüdü Para piyasaları bu verilere odaklanmıştı: ABD ekonomisi ikinci çeyrekte yüzde... Haberi Görüntüle

ARALIKSIZ YEMEK YEDİĞİ İÇİN ÖLDÜ

Genç kadın ara vermeden 10 saat boyunca yemek yemeye kararlıydı.  Ancak genç kadın daha önce de aşırı yemek yediği için mide kanaması geçirmiş, hastaneye kaldırılmıştı. Ancak gen kadıın tedavisinin bitmesinden birkaç gün sonra yeniden aşırı yemek yemeye devam etti ve canlı yayın sırasında hayatını kaybetti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

2

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading