CIA ajanının itirafları: Bizi satın aldılar! Tarihte hiçbir ülke bu duruma düşmemiştir

CIA ajanının itirafları: Bizi satın aldılar! Tarihte hiçbir ülke bu duruma düşmemiştir

Gazze ve Ukrayna'da Amerikan askerlerinin öldürüldüğünü fakat bunun halktan gizlendiğini kaydeden emektar CIA ajanı Michael Scheuer, Yahudilerin Amerikan devletine nasıl hakim olduğuna dair çarpıcı itiraflarda bulundu. 

Dünya

18.10.2024, 02:04

Amerikan istihbarat örgütü CIA'da 22 yıl görev yapan ve 1996-1999 yılları arasında Usame Bin Ladin Masası'nı yöneten Michael Scheuer, İsrail'in Washington üzerindeki etkisinin boyutuna dair çarpıcı itiraflarda bulundu. 

Going Underground adlı Youtube kanalına verdiği demeçte eski CIA ajanı Scheuer, ABD'nin bütünüyle İsrail'in kontrolü altında bulunduğunu söyledi. 

İsrail adına çalışan Yahudi lobilerinin Amerikan siyasetine egemen olduğunu, böylelikle ABD ordusunun 'başkaları için savaştığını' belirten Scheuer, Gazze ve Ukrayna'da çok sayıda ABD askerinin öldürüldüğünü fakat bu gerçeğin halktan gizlendiğini dile getirdi. 

"ABD Kongresi'nin haline bir bakarsanız, bence tarihte hiçbir ülke bu duruma düşmemiştir. Amerikan Kongresi tamamıyla İsrailliler tarafından kontrol ediliyor" diyen Scheuer, Anti-Defamation League, Southern Poverty Low Center, AIPAC gibi lobi kuruluşlarından bahsetti. 

Michael Scheuer

Ülkesinin sayısız Yahudi milyonerle ve İsrail yanlısı örgütle dolu olduğunu ifade eden Scheuer, "Biz 1948'den beri, tamamen İsrailliler tarafından sahiplenildik. Bu ülkede işler böyle yürüyor. Bahsettiğim örgütler faal. Sürekli olarak Amerikan muhafazakarları ve Hıristiyanlar hakkında veri topluyorlar" dedi. 

Son dakika: Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde: İhanete uğradık ama yıkılmadık Son dakika: Kassam Sözcüsü Ebu Ubeyde: İhanete uğradık ama yıkılmadık Haberi Görüntüle

YAHUDİLER AMERİKALILAR HAKKINDA SÜREKLİ BİLGİ TOPLUYOR

Yahudilerin, birinin başını belaya sokmak istedikleri zaman hedef işi hakkındaki bilgileri çarpıtarak FBI'ya verdiklerini, bazı İsrail yanlılarının FBI'dan maaş da aldığını dile getiren Scheuer şöyle konuştu: 

"Yabancıların işlerimize burnunu sokmasından rahatsız olan bizim gibi insanlar hakkında sürekli bilgi topluyorlar. Bu tip yapıları kapatmak lazım. Kayıtlı ya da kayıtsız... Kötü niyetli yabancı aktörlerin varlığına bir ulus devlet olarak katlanmak zorunda olduğumuzu düşünmüyorum. 

Başkalarının savaşlarında olmak istemiyoruz. Ancak herhangi bir yabancı ülkeye karşı aşırı düşkünlük, bu ikili ilişkiye karşı çıkan insanların bunu alenen eleştirmesini zorlaştırıyor. Çünkü buna karşı çıkanlar 'düşman' olarak tanımlanmaya başlanıyor." 

Bu sefer de Çin'e karşı bir ittifak kurulacak: ABD'li büyükelçiden NATO-2 çıkışı Bu sefer de Çin'e karşı bir ittifak kurulacak: ABD'li büyükelçiden... Haberi Görüntüle

İSRAİL 4 YIL BOYUNCA BİR TANE BİLGİ VEREBİLDİ

CIA'da çalışırken İsraillilerin, el-Kaide lideri Usame Bin Ladin'e dair hiçbir yararlı bilgi sunmadığını açıklayan Scheuer, bunun tek istisnası olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"4 yıl boyunca Usame Bin Ladin'e karşı operasyonlar yürüttüm ve İsrail'den sadece bir tane, sadece bir tane faydalı bilgi edinebildik. Ve bunu kamuoyuyla paylaşmak için izin istiyordum, çünkü bu insanlar için riskliydi. İsrailliler bize 'hayır' dedi. Ancak yine de paylaştım. Aslında olumlu bir etkisi oldu. 'Efendilerimizi' gücendirdiğim için kovulmadım, servisten uzaklaştırılmadım veya başka bir şey yapmadım." 

Paşinyan, Zelenski'nin izinde! Ermenistan, NATO üyeliği için önemli aşama kaydetti Paşinyan, Zelenski'nin izinde! Ermenistan, NATO üyeliği için önemli aşama kaydetti Haberi Görüntüle

AMERİKAN ASKERLERİNİN ÖLDÜRÜLMESİNİ SAKLIYORLAR

Amerikan donanmasına ait gemilerin Ortadoğu'da İsrail'i korumak üzere seferber edildiğini, hem Ukrayna hem de Gazze'de Amerikan askerlerinin çatışıp öldürüldüğünü belirten emekli CIA ajanı şu bilgileri verdi:

"Hem Ukrayna'da hem de İsrail'de... Biliyorum, sahada çok sayıda Amerikan askeri var. Bulunduğumuz yerde kayıplarımız da oldu ama kesinlikle bunlar Amerikan halkına hiçbir zaman, hiçbir zaman söylenmedi. 

İsrail cephesinde veya Zelenski cephesinde... Ama hiçbir zaman asker kaybına ilişkin duyuru yapılmadı. Peki ne yapıyorlar? Anne-babaların ağızlarını kapalı tutmaya mı zorluyorlar? Orada neler oluyor gerçekten merak ediyorum."

Michael Scheuer, CIA merkezinde Yedinci Kat diye bilinen yerde direktör ve yardımcılarının bulunduğundan bahisle sözlerini şöyle noktaladı:

"CIA'nın bir karınca tabakası var, bir de direktör ve tüm yandaşlarının olduğu Yedinci Kat var. Onların şu an önemsedikleri tek şey İsrail'i mutlu etmektir." 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading