Yandex Metrica

Çığlık sesleri kıyamet sahnesi gibi! Kana doymayan İsrail, Lübnan'da sivillerin evlerini hedef aldı!

Dünyanın gündemine oturan siber terör saldırısı ile Lübnan'da onlarca kişiyi öldüren binlerce kişiyi de yaralayan İsrail, şimdi de hava saldırıları ile sivilleri hedef alıyor. 

Dünya

25.09.2024, 22:08

Lübnan'ı Gazze'ye dönüştürmeye çalışan soykırımcı İsrail, ülkeyi kana bulamaya devam ediyor. İsrail’in Lübnan’a düzenlediği saldırılarda  doğu Lübnan'daki Bekaa Vadisi'ndeki sivil yerleşim alanlarını bombalıyor. Bombardımandan etkilenen evlerden çığlıklar duyuldu. 

Soykırımcı İsrail ordusu katliam yaptığı bölgeden çekildi: Tubas-Türk Hastanesi kuşatılmıştı Soykırımcı İsrail ordusu katliam yaptığı bölgeden çekildi: Tubas-Türk Hastanesi kuşatılmıştı Haberi Görüntüle

EN AZ 569 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 

İsrail Lübnan'a şimdiye kadarki en büyük hava saldırısını başlattı. Kasabalarda Hizbullah’ın silah sakladığını iddia ettiği evleri hedef alan İsrail ordusu, bin100'den fazla bombardıman düzenledi. Hizbullah ise İsrail mevzilerini çok sayıda roketle vurdu. Lübnan Sağlık Bakanlığı, İsrail saldırılarında en az 569 kişinin öldüğünü açıkladı. 

ABD'den cılız BMGK reformu önerisi: İki Afrika ülkesine vetosuz daimi üyelik! ABD'den cılız BMGK reformu önerisi: İki Afrika ülkesine vetosuz daimi... Haberi Görüntüle

LÜBNAN'DA YÜZLERCE KİŞİ YERİNDEN EDİLDİ

İsrail'in düzenlediği saldırılar nedeniyle yüz binlerce Lübnan vatandaşının evlerini terk ederek ülkenin kuzeyine doğru kaçtığı belirtiliyor. Anadolu Ajansı, İsrail'in yoğun hava saldırısı nedeniyle Tire'den binlerce kişinin Sidon'a doğru kaçtığını duyurdu.

Öte yandan Lübnan'da okullar saldırılar nedeniyle iki gün tatil edildi. Beyrut ile Lübnan'ın güney ve doğusundaki okullar sığınak olarak kullanılmaya başlandı.

Putin'den ABD ve Avrupa'ya savaş tehdidi: 'Gerekli kararları alacağız' Putin'den ABD ve Avrupa'ya savaş tehdidi: 'Gerekli kararları alacağız' Haberi Görüntüle

"HİZBULLAH'IN SİLAHLARI SAKLANIYOR" BAHANESİYLE SİVİLLERİN EVLERİ HEDEF ALINIYOR

İsrail ordusu sözcülerinden Avichay Adraee, Lübnan kasabalarında Hizbullah’ın silah sakladığını iddia ettiği evlere yönelik hava saldırılarının her an gerçekleşeceğini, buradaki sakinlerin derhal tahliye edilmesi gerektiğini söyledi.

Lübnan'daki çağrı cihazı patlamalarında ABD parmağı! Elektronik harp uçağı aynı saatlerde Akdeniz'deydi Lübnan'daki çağrı cihazı patlamalarında ABD parmağı! Elektronik harp uçağı aynı... Haberi Görüntüle

EVLERDEN ÇIĞLIK SESLERİ YÜKSELİYOR 

İsrail savaş uçakları, doğu Lübnan'daki Bekaa Vadisi'ndeki sivil yerleşim alanlarını bombalıyor. Bombardımandan etkilenen evlerden çığlıklar duyuluyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading