Yandex Metrica

Çin'den Siyonistlere uyarı: Batı Şeria'da gerilimi düşürün!

Çin'den Siyonistlere uyarı: Batı Şeria'da gerilimi düşürün!

Batı Şeria'ya askeri operasyon başlatan katil İsrail'e tepki Çin'den geldi. Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lin Cien, "Çin, gerilimi tırmandıran eylemlere karşı çıkmakta ve sivillere yönelik her türlü saldırıyı kınamaktadır" dedi.

Dünya

29.08.2024, 18:43

Çin, İsrail'in Batı Şeria'da başlattığı askeri operasyonun ardından İsrail'e gerilimi yükseltmekten kaçınma çağrısında bulundu. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Lin Cien, Pekin'de düzenlenen günlük basın toplantısında, AA muhabirinin bölgedeki duruma ilişkin sorusuna cevap verdi.

Bermuda Şeytan Üçgeni'nin gizemli sırrı çözüldü! Uzmanlar, kayıpların nedenini açıkladı Bermuda Şeytan Üçgeni'nin gizemli sırrı çözüldü! Uzmanlar, kayıpların nedenini açıkladı Haberi Görüntüle

GERİLİMİ DÜŞÜRÜN

Filistin'de durumu yakından izlediklerini ifade eden Sözcü Lin, "Çin, gerilimi tırmandıran eylemlere karşı çıkmakta ve sivillere yönelik her türlü saldırıyı kınamaktadır" dedi. Lin, tüm taraflara, özellikle de İsrail'e, itidalli davranma ve gerilimi daha fazla yükseltmekten kaçınma çağrısı yaptı.

İsrail ordusu geçtiğimiz gün Batı Şeria'nın kuzeyinde Cenin ile Tulkarim ve Tubas mülteci kamplarını hedef alan askeri operasyon başlatmıştı.

Lula da Silva da boykota katılıyor! Brezilya İsrail'den alımları durdurdu Lula da Silva da boykota katılıyor! Brezilya İsrail'den alımları durdurdu Haberi Görüntüle

17 FİLİSTİNLİ ŞEHİT OLDU

İsrail saldırılarında şu ana kadar 17 Filistinlinin şehit olduğu, çok sayıda kişinin yaralandığı, yaralılardan bazılarının durumunun kritik olduğu bildiriliyor.

Birleşmiş Milletler Sözcüsü Stephane Dujarric, Batı Şeria'daki saldırılara ilişkin açıklamasında, 'Filistinli sivillerin artan şekilde ölümcül savaş taktiklerine maruz bırakılmasından kaygı duyduklarını' belirtmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading