Çırılçıplak soyup işkence ettiler! Gazze'de kan donduran görüntüler!

Çırılçıplak soyup işkence ettiler! Gazze'de kan donduran görüntüler!

Tüm dünyanın gözleri önünde Gazze'de soykırım düzenleyen katil İsrail'in sivillere yönelik zulümleri devame ediyor. Son olarak Gazze bulunan bir hastanedeki hastaları ve yakınlarını zorla çırılçıplak soyarak işkence etti.

Dünya

25.10.2024, 23:06

Gazze Sağlık yetkilileri İsrail Ordusu'nun Kamal Advan Hastanesi'ne ateş açarak girdiğini duyurdu. CNN International da işgal ordusunun son 24 saat içerisinde iki kez hastane komleksine girdiğini ve bazı bölümlere ateş açtığını bildirdi. 

Son dakika... Tel Aviv'de peş peşe patlamalar: Demir Kubbe engelleyemiyor Son dakika... Tel Aviv'de peş peşe patlamalar: Demir Kubbe engelleyemiyor Haberi Görüntüle

ÇIRILÇIPLAK İŞKENCE

Hastaneden zorla çıkartılan hasta yakınları ve sağlık çalışanları bir alana toplanarak, kıyafetleri zorla çıkartıldı. Sağlık bakanlığı yetkilisi Mahir Şamiya, CNN'e yaptığı açıklamada ordunun hastane duvarlarını yıktığını söyledi. Hastanedeki oksijen tankları da büyük hasar görürken, IDF bölgede insanlık dışı görüntülere imza atmaya devam etti. 

Filistin yerel basını ve Telegram kanallarında paylaşılan görüntülere göre hastanenin de bulunduğu Cibaliya bölgesine giren IDF 162. tümenine ait birlikler, İsrail'in yurtiçi gizli servisi Şin Bet ile işbirliği halinde hastanenin de bulunduğu bölgede toplama kamplarını aratmayan görüntüleri yaşattı. 

Kırgızistan alarma geçti! Su kaynaklarını kurutan şirket hakkında soruşturma başlattı Kırgızistan alarma geçti! Su kaynaklarını kurutan şirket hakkında soruşturma başlattı Haberi Görüntüle

BARBARLIĞA ÖVGÜLER DİZDİLER

Bugüne kadar kampa çeşitli saldırılar düzenleyen İsrail, uluslararası tüm kınamalara rağmen Filistinlileri kıyafetlerini çıkarmaya zorlayarak sıraya dizdi. Görüntüler İsrail ordusuna yakın kaynaklar tarafından da paylaşıldı. Görüntüleri paylaşan İsrailli kaynaklar şimdiye kadar bölgede "45 bin Gazzeli'nin yerinden edilişinden" övgüyle bahsetti.

NATO'dan nükleer tatbikat: 60'tan fazla uçak katılacak NATO'dan nükleer tatbikat: 60'tan fazla uçak katılacak Haberi Görüntüle

150 HASTA VE SAĞLIK ÇALIŞANI REHİN

Filistin Sivil Savunma birlikleri Al Jazeera'ye verildiği demeçte Kamal Advan Hastanesi'nde 150 hasta ve çalışanın rehin tutuluyor. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü, bugün erken saatlerde İsrail askerlerinin Gazze'nin kuzeyindeki Kemal Advan Hastanesi'ne düzenlediği saldırının ardından hastane personeliyle iletişimin kesildiğini söyledi. Öte yandan Cibaliya bölgesine yönelik saldırılar sonucunda da ölü sayısı en az 150 olarak açıklandı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading