Cuma namazı sonrası cemaat ayağa kalktı! Gazze'de soykırım yapan İsrail rejimi Şam'da protesto edildi...

Cuma namazı sonrası cemaat ayağa kalktı! Gazze'de soykırım yapan İsrail rejimi Şam'da protesto edildi...

Katil İsrail’in, Filistin ve Lübnan'a yönelik saldırıları binlerce sivilin, özellikle de kadınların ve çocukların hayatını kaybetmesine yol açmaya devam ediyor. Şam'da cuma namazı sonrası vatandaşlar İşgalci İsrail alehine sloganlar atarak Filistin bayrağı açtı. 

Dünya

04.10.2024, 15:49

Törör devleti İsrail, Filistin ve Lübnan'a yönelik devam eden saldırıları her geçen gün artıyor. Suriye'nin başkenti Şam'da cuma namazı sonrasında protesto gösteriler yapıldı. Camilerden çıkan vatandaşlar, Filistin'e destek vermek amacıyla ellerinde Filistin bayraklarıyla bir araya geldi. İsrail alehine slogan atarak tepkilerini gösterdiler. 

Filistinli direnişine desteklerini bir kez daha yinelerken, İsrail'in saldırgan tutumunu kınayan pankartlar taşıdı. Şam sokaklarında yükselen sesler, işgalin bir an önce sona ermesi ve adaletin kalıcı olabileceği bir kez daha vurgulandı. 

SİYONİST REJİME LANET SLOGANLARI ATILDI 

Suriye'nin başkenti Şam'da toplanan Filistinliler ve Suriyeliler, İsrail'in Filistin ve Lübnan'a yönelik saldırıları protesto etti. Göstericiler, Filistin bayrakları taşıyarak İsrail aleyhine slogan attı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading