Yandex Metrica

Define avcılarına canavar şoku: Bu sefer kazmayı taşa vurdular: Yerin altından devasa yaratık çıktı

Bir yerde kazı yapıldığında içinden değerli bir şeyin çıktığı bu tür videoları sosyal medyada sık sık görmüşsünüzdür. Peki siz hiç kazıdan çıkan korkunç bir yaratık gördünüz mü? Geçtiğimiz günlerde bir yerde kazı yapılırken aniden çok korkunç bir yaratığın kafası yerin altında belirdi. Şaşırtıcı olan onun yaşayan bir timsah olmasıydı.

Dünya

27.06.2024, 14:54

Sosyal medyada viral olan görüntülerde kazı yapan bir grup insanın kazmayı vurur vurmaz yaşadığı şoku gösterdi. Çünkü zemin kırılır kırılmaz içeriden bir timsahın yüzü görüldü. Söz konusu görüntülerde insanların ellerinde çeki ve sopalarla toprağı kazdığı ve ellerinde iplerin olduğu görüldü. Görünüşe göre orada bir timsah olduğuna dair bir fikirleri vardı.

Savaşın bölgeye yayılması an meselesi! Lübnan'dan bölgedeki ülkelere çağrı: İsrail'e baskıyı artırın Savaşın bölgeye yayılması an meselesi! Lübnan'dan bölgedeki ülkelere çağrı: İsrail'e... Haberi Görüntüle

YERİN ALTINDAN CANAVAR ÇIKTI

Videoyu daha da garip yapan olay ise timsahın gömülü olmasına rağmen hala yaşıyor olmasıydı. Peki oraya nasıl ulaştı sorusu akla geliyor? Bir kişinin çekiçle timsahın ağzına bastırdığı görülüyor. Diğer kişi ise dışarı çekilebilmek için ağzına ip bağlamaya çalışıyor. Çekiçli kişi de timsahın kolayca çıkarılabilmesi için arkadaki zemini kırıyor. Timsah dışarı çekilir çekilmez öfkeyle daireler çizerek dönmeye ve ipten ayrılmaya başlıyor.

Ancak asıl korkutucu olan, bir an sonra içeriden başka bir timsahın çıkıp videoyu çeken insanlara doğru koşmaya başlaması oldu. ikkatli bakıldığında her ikisinin de altında üçüncü bir timsahın gövdesi de görülüyor. Bu manzara tüyleri diken diken ediyor!

Habere Tepki Ver

1

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading