Yandex Metrica

Sitede Ara

Demokratlar için seçim vakti: Kamala Harris mi, bağış paraları mı?

Demokratlar için seçim vakti: Kamala Harris mi, bağış paraları mı?

ABD'de başkanlık seçimlerine aylar kalırken Demokratlar Biden'ın adaylıktan çekilmesinin ardından yeni adayını belirlemeye hazırlanıyor. Biden adaylık için Kamala Harris'i işaret ederken Demokratların vereceği karar merak ediliyor. 

Dünya

23.07.2024, 10:41

ABD'de Cumhuriyetçiler başkan adaylığı için eski başkan Donald Trump'ı resmen aday gösterirken mevcut başkan Donald Trump, başkan adaylığından çekildiğini duyurdu. Biden'ın çekilme kararının ardından gözler Kamala Harris'e çevrilirken Demokratların önünde iki seçenecek olduğu belirtildi.

Biden'ın adaylığını desteklediği Kamala Harris'in Demokratlar tarafından aday gösterilip gösterilmeyeceği merak ediliyor. 

ABD Başkanı Joe Biden, 5 Kasım'da düzenlenecek seçimler için adaylıktan çekildiğini duyurdu. Biden'ın çekilme sürecini ve Kamala Harris'i destekleyen açıklamalarını Akşam Gazetesi Washington Temsilcisi Yavuz Atalay, Haber7 muhabiri Yavuz Selvi'ye değerlendirdi.

Kraliyet'in gözdesi prenses Kate Middleton'un iyi olmadığı iddia edilmişti! Aylar sonra ilk kez görüntülendi! Kraliyet'in gözdesi prenses Kate Middleton'un iyi olmadığı iddia edilmişti! Aylar... Haberi Görüntüle

"DEMOKRAT PARTİ İKİ DURUM ARASINDA KALDI"

Demokrat Parti'nin baskısının galip geldiğini belirten Atalay, "Bugün gelinen noktada Harris'in adaylığı söz konusu. Çünkü, Biden'da, Kamala Harris'i işaret etti. Şimdi, Harris'in adaylığı konuşuluyor. Burada bir durum var. Yasalara dayanan bir durum. Biden ve Harris'in toplamış olduğu paraları ve bağışları sadece Biden ve Harris o kampanyanın içindekiler kullanabilir. Onun dışında Demokrat Parti bir aday göstermek istediği zaman, bu bağış paralarının tamamı iade edilmek zorunda. Demokrat Parti kısa sürede, yeniden bağış toplamaya çalışmak zorunda. Demokrat Parti bu iki durum arasında kaldı" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading