Yandex Metrica

Dışişleri Bakanı Fidan'dan Lübnan diplomasisi: Irak ve Suriye uyarısı

Dışişleri Bakanı Fidan'dan Lübnan diplomasisi: Irak ve Suriye uyarısı

Türkiye'nin İsrail'in işgal etmekle tehdit ettiği Lübnan'a desteği sürüyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakan Vekili Ali Bakıri ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.   

Dünya

01.07.2024, 00:28

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Lübnan ve Gazze diplomasisi sürüyor. Bakan Fidan, İran Dışişleri Bakan Vekili Ali Bakıri ile telefonda görüştü.

Fidan, İranlı mevkidaşı ile Gazze ve Lübnan'daki son durumu ele aldı. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Fidan ile Bakıri görüşmesinde Gazze'deki son durum ele alındı. Ayrıca çatışma durumunun bölgesel düzeye yayılma riski de görüşüldü.

Oyunun kurallarını değiştiren kitlesel fonlama uydusu: Savaşın temel direği oldu: TB2 Bayraktar ikilemi yaşadılar Oyunun kurallarını değiştiren kitlesel fonlama uydusu: Savaşın temel direği oldu:... Haberi Görüntüle

IRAK VE SURİYE UYARISI

Bakan Fidan, İranlı mevkidaşı ile yaptığı görüşmede, İsrail'in saldırı tehditlerinin sürdüğü Lübnan'da gerilimin artmasının Irak ve Suriye'ye de olumsuz yansımaları olacağını vurguladı

İki bakan yaptığı görüşmede, terörle mücadele konusu ile ekonomi ve ulaştırma alanlarındaki ikili meseleler hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Muhammed Öylek

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading