Dmitriy Medvedev'den tehlikeli sözler: 3. Dünya Savaşı'na doğru gidiyoruz!

Dmitriy Medvedev'den tehlikeli sözler: 3. Dünya Savaşı'na doğru gidiyoruz!

11. St. Petersburg Uluslararası Adalet Forumu’nda konuşan Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, ABD ve Avrupa ülkelerinin Ukrayna vasıtasıyla dünyayı 3. Dünya Savaşı'na doğru götürdüğünü söyledi.

Dünya

23.01.2024, 20:53

11. St. Petersburg Uluslararası Adalet Forumu’nda konuşan Medvedev, şu ifadeleri kullandı:

Gökyüzünde gördüklerine inanamadılar! Güneş tutulması ateş çemberine dönüştü Gökyüzünde gördüklerine inanamadılar! Güneş tutulması ateş çemberine dönüştü Haberi Görüntüle

ABD VE AVRUPA DÜNYAYI KAZANANI OLMAYAN BİR SAVAŞA GÖTÜRÜYOR

“Ülkemize karşı geniş kapsamlı hibrit savaşın başlatıldığı ortada. Düşmanımızın Amerikalı ve Avrupalı hamileri, onu her türden ölümcül silahlarla yoğun şekilde pompalıyor, Rusya’nın sınır bölgelerinde terörü teşvik ediyor, sabotajlar ve siyasi suikastlar gerçekleştiriyorlar. Aslında meseleyi üçüncü dünya savaşına, küresel felakete götürüyorlar. Biliyorsunuz tanımı gereği bu savaşın kazananı olamaz”

İsrailli gazeteciden itiraf gibi açıklama: 'Gazze'de sıkışıp kaldık, aynı şey Lübnan'da bizi bekliyor' İsrailli gazeteciden itiraf gibi açıklama: 'Gazze'de sıkışıp kaldık, aynı şey... Haberi Görüntüle

UKRAYNA'YI SİLAHLANDIRIYORLAR

Medvedev, Rusya’nın bugün, bağımsızlığını ve toprak bütünlüğünü korumak, milyonlarca vatandaşının güvenliğini sağlamak için Ukrayna'yla savaştığını vurgulayarak “Önce Ukrayna rejimini tepeden tırnağa silahlandırıyorlar, Avrupa’yı ve tüm dünyayı ekonomik çöküşe sürüklüyorlar, sonra da her yerde Moskova’nın saldırganlığından bahsediyorlar” dedi.

Medvedev, Rusların kendi geleceğini özgürce belirlemesi ve Rusya’nın yurttaşlarına destek vermesinin “Batı’nın ülkeye yönelik yeni yaptırımlar getirmesi için sadece bir bahane” olduğunu söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading