Yandex Metrica

Dolandırıcılık suçlamasından beraat etmişti! Süper yat kazasında cansız bedenine ulaşıldı! İngiliz milyarder Mike Lynch ve ortağından şüpheli ölüm! Kaza mı, suikast mı?

Dolandırıcılık suçlamasından beraat etmişti! Süper yat kazasında cansız bedenine ulaşıldı! İngiliz milyarder Mike Lynch ve ortağından şüpheli ölüm! Kaza mı, suikast mı?

Sicilya'da batan süper yat kazasının ardından yaşanan gelişmeler, suikast ihtimalini artırıyor. İngiltere'nin Bill Gates'i olarak tanınan milyarder Mike Lynch'ın 'Dolandırıcılık' suçlamasından beraat etmesinin hemen ardından gerçekleşen bu kazada hayatını kaybetmesi ve ortağı Stephen Chamberlain'in tekne kazasından birkaç gün önce araba çarpması sonucunda hayatını kaybetmesi, dünya gündemini sarstı. Bu olaylar akıllara kaza mı, suikast mı? Sorusunu getirdi.

Dünya

22.08.2024, 12:07

İtalyan bir yetkili, Morgan Stanley International Yönetim Kurulu Başkanı Jonathan Bloomer'ın, İngiliz teknoloji girişimcisi Mike Lynch'i taşıyan yatın şiddetli bir fırtına sırasında Sicilya açıklarında batmasının ardından kaybolanlar arasında olduğunu olduğunu dile getirmişti.

Sicilya'da batan lüks yatta milyarder Mike Lynch ve Morgan Stanley International Başkanı Jonathan Bloomer'ın da aralarında bulunduğu 6 kişiden haber alınamazken çarpıcı gelişmeler yaşandı. Yaşanan gelişmeler ise akıllara takılan 'Suikast' ihtimalini kuvvetlendirdi.

Sicilya'daki sivil koruma ajansı başkanı Salvatore Cocina, Bloomer ve Clifford Chance'de avukat olan Chris Morvillo'nun kayıp altı kişinin arasında olduğuna dikkat çekmişti. 

Batan süper yatın enkazında  Lynch ve 18 yaşındaki kızı Hannah'ın cansız bedenine ise bu sabah ulaşıldı.

Batan lüks tekne Bayesian

Savaşı tırmandıracak talepler: İzin verin, uzun menzilli füzelerle vuralım! 6 bin asker kaybettiler Savaşı tırmandıracak talepler: İzin verin, uzun menzilli füzelerle vuralım! 6... Haberi Görüntüle

SÜPER YAT NEDEN BATTI?

İtalyan sahil güvenliği tarafından yapılan açıklamada 56 metrelik bir yelkenli olan İngiliz bandıralı Bayesian'ın içerisinde 10 mürettebat ve 12 yolcunun bulunduğu, olayın pazartesi sabahı erken saatlerde bir su türbininin çarpması sonucunda çıktığı belirtildi. Su türbininin çarpmasından hemen önce süper yatın Porticello limanı yakınlarının hemen açığında demirlendiği belirlendi.

Son dakika... Verilen süre doldu: Yüksek Mahkeme sosyal medya platformu X'i yasakladı Son dakika... Verilen süre doldu: Yüksek Mahkeme sosyal medya platformu... Haberi Görüntüle

İNGİLİZ MİLYARDER İLE KIZININ CESEDİ ÇIKARTILDI

Sahil güvenlik ekipleri kaybolan kişilerin İngiliz, Amerikan ve Kanada uyruklu olduğunu açıkladı. Aralarında teknenin sahibi Lynch'in eşi Angela Bacares ve annesi tarafından kurtarılan bir yaşındaki kız çocuğunun da bulunduğu on beş kişi kurtarılmıştı.

Yaşanan yeni gelişmede biri erkek diğeri kadına ait 2 cesedin daha yatın enkazındn çıkartıldığı duyuruldu. 

Çıkarılan cesetlerin, Lynch ile kızına ait olduğu belirlendi.

İtalyan basını, kayıp kişiler arasında Morgan Stanley International'ın başkanı Jonathan Bloomer ve eşi Anne Elizabeth Judith Bloomer, Lynch'in ABD'li avukatı Chris Morvillo ile eşi Neda Morvillo'nun olduğunu yazdı.

11 milyon dolarlık sözleşme! O ülke 200 Kamikaze İHA satın alma kararı aldı! Komşu ülkeye saldıracak! 11 milyon dolarlık sözleşme! O ülke 200 Kamikaze İHA satın... Haberi Görüntüle

KAZA MI SUİKAST MI?

"İngiltere'nin Bill Gates'i" olarak anılan ve servetinin 852 milyon pound olduğu tahmin edilen Mike Lynch, dolandırıcılık suçlamasından beraatını kutlamak için ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte süper yat gezisine çıkmıştı.

Daily Mail, kazanın, Leeds'in dolandırıcılık davasıyla başarılı bir şekilde mücadele ettiği eski meslektaşı Stephen Chamberlain'in bir arabanın çarpması sonucu ölmesinden birkaç gün sonra meydana gelmesi suikast mi sorularını akıllara getirdi.

Türkiye Mısır ve Libya'da doğalgaz arayacak! Yunan basını Türkiye'nin enerji adımlarını analiz etti: Ankara'yı durdurun! Türkiye Mısır ve Libya'da doğalgaz arayacak! Yunan basını Türkiye'nin enerji... Haberi Görüntüle

ORTAĞINDAN ŞÜPHELİ ÖLÜM

52 yaşındaki Stephen Chamberlain, Lynch'in ABD'de görülen ve yazılım devi Autonomy'nin 11 milyar dolarlık (8,64 milyar sterlin) satışının ardından her iki kişinin de beraat ettiği dolandırıcılık davasında eş sanıktı.

Milyarder iş adamı  Mike Lynch'in ortağının Cumartesi günü Cambridgeshire'da koşarken bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmesi ise suikast ihtimalini güçlendiriyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading