Donald Trump'a silahlı saldırı görüntüler ortaya çıktı! ABD alarma geçti!

Cumhuriyetçi Parti Lideri ve ABD Başkan adayı Donald Trump Pensilvanya'da düzenlenen seçim mitinginde silahlı saldırıya uğradı Tump'ın saldırı sırasında görüntüleri ortaya çıktı.

Dünya

14.07.2024, 13:31

ABD'nin Kasım ayında düzenlenecek Başkanlık seçimleri öncesi Cumhuriyetçi Parti lideri ve adayı eski ABD Başkanı Donald Trump'a Pensilvanya'da suikast girişimi gerçekleştirildi. 

Hırvatistan Cumhurbaşkanı Milanovic'ten Ukrayna ve NATO çıkışı: 'Bunu yapmak aptalca' Hırvatistan Cumhurbaşkanı Milanovic'ten Ukrayna ve NATO çıkışı: 'Bunu yapmak aptalca' Haberi Görüntüle

SALDIRI ANI KAMERALARA YANISDI

Trump'a yönelik saldırıların görüntüleri ortaya çıkarken sağ kulağını sıyırarak geçtiği ortaya çıktı. 

ABD Başkanıadayı Donald Trump'ın seçim öncesi Pensilvanya'da düzenlediği mitingte silah sesleri yükselmeye başladı. Trump kırmızı şapkasıyla mitingte konuşma yaptığı sırada çığlk sesleri yükseldi.

Çıkan silah sesleri sonrasında Trump'ın sağ kulağını tuttuğu görüntülendi. Silah seslerinin devam ettiği anda  Trump'ın korumaları çevresini sardı. 

Trump saldırı sonrası elini yümrük yaparak havaya kaldırdı ve 'fight' (dövüş) diyerek destekçilerinin yanından ayrıldı. Tump yanlıları ise 'USA' Amerika diyerek hep bir ağızdan destek verdi. 

Trump zırhlı aracına bindirilerek bölgeden uzaklaştırıldı. 

 

Habere Tepki Ver

3

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading